Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.4.2013

Aamulenkki ja kurssivalmistelutHuippua sunnuntaita! Aamulla mä kävin tekemässä tunnin kävelyn ja keskisyke oli siinä 130. Energiaa paloi 480 kcal. Tosi lämmin ja kaunis aamu. Ja hyvä, pirteä fiilis. Kyllä se vaan niin on, että autolla biletys on aika hyvä juttu :)

Viimeiset valmistelut kurssille ja lounaan tein valmiiksi, että pääsee syömään heti kotiin tullessa. Ennen tuntia välipalaksi protskupatukka.


Kohta aloitellaan täällä teatterilla. Mä otan aina vain kymmenen oppilasta kurssille, jotta on mahdollista ohjata ja neuvoa kaikkia mahdollisimman henkilökohtaisesti. Seuraava kurssi täällä mulla on 19.5 ja sinne kannattaa nyt ilmoittautua. Tilaa on vielä, mutta nopeasti nämä täyttyvät.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommenttia:

 1. Kiitos kurssista! Kroppa on aika poikki et varmasti läskiä paloi. Päikkärit otettu. Iltalenkki odottaa ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos sulle ja hyvin meni! Mä nukuin myös 45 min äsken. Ihanaa ottaa päikkärit. Se on kun laittaisi rahaa pankkiin ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle hyvästä kurssista! Oli tosi hienoa, että ehdit neuvoa kaikkia henkilökohtaisesti, sain hyviä vinkkejä omiin treeneihin.

  t. Maarit

  VastaaPoista
 4. Kiitos kurssista! Hyviä vinkkejä tuli omiin kotitreeneihin, aina on kivaa opetella uutta. Kunhan vaan palautuisi ensin tämän päivän treeneistä. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maarit sulle ja tosi kiva kuulla! Nähdään taas!

  VastaaPoista
 6. Hienoa kuulla Tove että tykkäsit! Nyt vaan hyvät venyttelyt kehiin ja sillä se lähtee millä on tullutkin ;)

  VastaaPoista