Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.4.2013

Asiakkaalla ja viikon edut


Postissa lähti myös muutama Kahvakuulatreeni DVD
Tänään aloitettiin treenit uuden asiakkaan kanssaHaastattelun ja esitietolomakkeen pohjalta tein hänelle kahvakuulaohjelmankausiohjelman (mihin päivätasolla merkitty mikä treeni vuorossa) sekä ruokavalionOtettiin myös paino ja kehonkoostumus tällä Omronin laitteella, joka antaa suuntaa siitäettä ollaan menossa oikeaan suuntaanNäitä seurataan tulevien viikkojen ja kuukausien aikanaMittauksen lisäksi teen aina halutessa kuntotestit (lihaskuntotestin sekä kardiovaskulaarisen kunnon mittauksen)

Tänä keväänä on muutama asiakkaista ottanut 3 kuukauden paketin, mutta olemme jatkaneet sitä kun tuloksia tulee hyvin ja tavoitteeseen pääseminen yhdessä treenarin kanssa on aina turvallisempaa. Hyvä mieli mun treenattavien vuoksi sillä ovat tehneet upeaa työtä ja tuloksia tulee!

Täältä voit lukea lisää Sports Ladyn Personal Training -valmennuspaketeista!

Kahvakuulatreeni DVD'tä postittelin myös tänään sen tilanneille ja uusien nettisivujen kunniaksi ajattelinkin muistaa teitä pienellä tarjouksella! Kaikista palveluista sekä Sports Lady kahvakuula DVD'stä tämän viikon ajan -10% ja etu koskee myös Personal Training -paketteja! Katso täältä lisää tietoa eri treenipaketeista ja palveluista! Tilaukset lunastettava tämän viikon aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti