Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.4.2013

Antioksidantti -valmisteesta apua myös rasvanpolttoonSain jokin aika sitten testiin uusia Terranovan tuotteitaMerkillä on useitakin huippuja tuotteitamutta päädyin valitsemaan Life Drink -jauheen ja Omega-öljyn lisäksi tämän Antioksidanttivalmisteen T1723 CoQ10 30mg Complex.Life Drinkiä ja Omega-öljyä olen laittanut päivittäin smoothien joukkoonja tämän antioksidanttivalmisteen käytön aloitin tänäänKuin tilauksesta tuotteen yksi ominaisuus on myös rasvanpoltollinen aspekti! Hyvä hyvä! Terranova sarjan idea on synergiassa ja Magnifood -kasvisyhdistelmässä. Jokaisessa tuotteessa on räätälöity yhdistelmä kasviksia joiden avulla luodaan mahdollisimman suotuisia ympäristö vaikuttaville aineelle/aineille. Magnifood-kasvisyhdistelmän aikaansaama synergia mahdollistaa siis sen, että vaikuttavia aineita tarvitaan vähemmän kuin tavanomaisissa valmisteissa. Sanotaan että Terranova on yksi suurimmista evoluutioista lisäravinneissa pitkään aikaan. 

Miten tämä valmiste sitten toimii ja mitä hyötyä siitä on?

Koentsyymi Q10 (ubikinoni) on rasvaliukoinen aine, jota tarvitaan rasvahappojen aineenvaihdunnassa solujen voimalaitoksissa, mitokondrioissa, ja siksi sen riittävä saanti on välttämätöntä erityisesti sydämen terveydelle. Se on voimakas antioksidantti, jota tavataan sekä eläinkunnassa että kasveissa. Ubikinonista on todettu olevan hyötyä myös kuntoilijoille. Ubikinonin tiedetään estävän iensairauksia ja se vahvistaa myös immuniteettia ja edistää rasvan palamista energiaksi. Magnifood Complexin yrtit ja kasvit tehostavat ubikinonin imeytymistä ja sen biologista hyväksikäyttöä elimistössä.

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA, SIDOSAINEITA TAI MUITA LISÄAINEITA SOPII VEGETARISTEILLE JA VEGAANEILLE
EI SISÄLLÄ VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA, SOKERIA, MAKEUTUSAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA.


Ja kun lukee mitä tuote ei sisällä niin sopii myös minulle! Ei gluteeniasoijaamaidon ainesosia jne! Ja koska liikun paljon on tärkeää pitää myös hyvä immuniteetti ylläJa ihan oikeasti hyvät valmisteet auttavat siihenEn mä ole ollut vuosiin näin terve ja sairastanut näin vähän flunssiakun syön oikein ja käytän hyviä lisäravinteita! Vaikka liikun enemmän kuin koskaan!

Sports Lady kiittää hienoista tuotteista ja jatkaa käyttöä innolla!

2 kommenttia:

  1. Mä olen nyt alkanut miettimään, että pitäisikö ostaa jotakin Fat Burner -kapseleita buustaamaan painonpudotusta... Olen tässä jo koko alkuvuoden yrittänyt pudottaa mutta tuntuu ettei mitään tapahdu. Kolme kiloa olen saanut pois mutta nyt olen jojoillut kolme kuukautta 67-68 kilon välillä. Yritin netistä tonkia infoa ovatko tällaiset kapselit mistään kotosin, mutta mielipiteitä tuntuu olevan enemmän vastaan kuin puolesta. Mä liikun ihan hyvin, toki aina on parannettavaa mutta aika rajoittaa :) Ja syön terveellisesti, perus kotiruokaa ja toki joskus niitä herkkuja, mutta kun ei koko elämää voi olla ilmankaan. Ajattelin että jos sulla olis antaa jotain mielipidettä/kokemusta/tietoa/taitoa/ihan mitä vaan tähän aiheeseen liittyvää??

    VastaaPoista
  2. Sanotaan että laillisten fat burnereiden teho on enemmän plasebovaikutusta. Mene ja tiedä? Olen mä joskus niitä ostanut mutta kun niihin yhdistää sen lenkkeilyn/kävelyn niin mistä lopulta voi tietää onko niilä vaikutusta. Paino tippuu mutta ei voi tietää olisiko tippunut ilmankin!

    En ostaisi itse mitään rasvanpolttajaa. Tässä antioksidanttituotteessa ominaisuuden sanotaan olevan mutta se ei ole päällimmäinen syy miksi tuotetta käytän. Sanoisin että tuollaiset rasvanpolttajat ovat enemmän tuotemarkkinoijien luomaa harhaa. Jostain pitää ihmisiltä saada rahat revittyä! Ja aina kaiken ylimääräisen lisäravinteen nauttiminen ei voi olla hyväksi.

    Omille asiakkaille en suosittele rasvanpolttajia! Rasva palaa kyllä oikeanlaisella treenillä ja ruokavaliollakin!

    VastaaPoista