Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.4.2013

Aamutunnin jälkeiset fiilikset ja 10x aleAamun tunnilla oli taas hyvä meininki ja kaikilla oli kunnon kuulat kädessä! Mahtavaa! Hiki tuli itsellekin ja näin freesiltä sitä sitten tunnin jälkeen näytinLomareissun jälkeinen "söpö pömppis" (niin kuin joku ystävällinen täällä anonyymisti kommentoi kuviani pääsiäisen tienoilla) alkaa myös kadotaHaha!

Kyllähän sitä voisi matkalaukullisen lisäravinteita ja kaiken maailman pähkinöitä reissuun raahatakinmutta oleellinen osa mun lomaa on myös se että nautin ruuastaJa jälkiruuista myös :) Kyllä se pömppis sitten katoaa kun syö taas terveellisesti ja liikkuu! 

Ihanaa viikonloppua teille!

Xo
Hanna

P.SOottehan huomanneet facebookin eilisen tarjouksen! 15.4 asti lunastetut kymppikortit puistotunneille saat -15% alennuksella (ovh 80 eur)Tilaukset hanna@sportslady.fi Tunnit jatkuu aina syksyyn asti joten varmasti ehdit korttisi käyttää!

3 kommenttia:

 1. Siis ihan totta! Mistäs joku on sen pömppiksen bongannut? Taisi olla joku kateellinen tyyppi, jolla oli huono päivä joka sen kommentin jätti. Minä luen sinun blogiasi mielelläni, koska sinulla on niin terve asenne ruokaan. Totta kai saa lomalla herkutella! Vuoden aikaperspektiivillä se viikko on erittäin lyhyt aika.
  /Mira

  VastaaPoista
 2. Joku kateellinen ihminen joka halusi tehdä kiusaa todennäköisesti. Sen takia juuri halusinkin tuon "Pömppis" asian ottaa esille että nimenomaan suhtautumiseni ruokaan on terveellä pohjalla eikä mua itseä haittaa vaikka maha vähän pömpöttäisikin loman jälkeen! Eikö se oo vaan elämää?

  VastaaPoista
 3. Niin ja kiitos vielä Mira kommentista ja kiva kuulla! Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista