Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.4.2013

Päivän salitreeni kuvina

Seminaarista me mentiin Heidin kanssa salilleMä pääsen tosi harvoin tekemään salitreeniäja sitä teen ihan omaksi iloksi nykyään ilman sen kummempaa suunnitelmallisuuttaTehtiin liikepareittain liikkeet ja syke pysyi hyvin ylhäällä kun teki pitkiä sarjoja ja siirtyi heti seuraavaan liikkeseenNohehkä tähän kuvaamiseen nyt meni sen verranettä ihan suoraan ei sitten siirrytty liikkeestä toiseen.Toinen teki aina toista liikettä ja toinen toista liikettä sillä välin.

"Vedetään hatusta" treenin eka liikepari meillä oli kyykky ja hauiskääntö tasapainolaudallaKyykkyä 15 ja siitä suoraan laudan päälle tekemään 15 habakääntöä ja 3 kierrosta mentiin näin.Siitä jatkettiin maastavedolla ja etuheilautuksellaSama juttu taasen 15 maastavetoa ja siihen etuheilautukset päälleNiitä mä taisin tehdä 20 kpl per kierros.
Sitten me siirryttiin penkkiin ja penkkiä en tee ikinä oikeastaanJos teenniin teen pienillä painoilla kuten tässä kuvassakinetten litisty tangon alle kun ei ole ketään auttamassa ja varmistamassaNo sitten tän ekan kierroksen jälkeen lisäsin painoa aika paljonkinja tankohan nousi paremmin kuin pitkään aikaan kun oli Heidi auttamassa ja varmistamassaKaverina penkille tehtiin ojentajapunnerrusta taljassa narulla.Lopuksi pystypunnerrus ja vipunostotSiinä mä sitten irivistelin ja yritin samalla hymyillä kun Heidi tykitti kameran kanssa.
Viimeisenä tehtiin vatsaaja sitä tuli tehtyä muutamalla eri liikkeellä ja siihen päälle puolen tunnin aerobiset juoksumatolla ylämäkikävellen.
Hyvän treenin lisäksi superhyvä mieli kun oli kiva treenata kaverin kanssa! Kyllä se vaan yksinäiset treenit voittaa niin täysillä! Me voidaan molemmat sovittaa aikataulumme niinettä yhdessä treenaaminen on mahdollista vaikka päiväsaikaan ja voi olla että tästä tulee vaikka tapa ja lisää kuvapostauksia tulossa tulevaisuudessakin treenipuolelta!

Kesto 2h
Keskisyke 133
Huippusyke 180
Kulutus 872 kcal

Tänään tuli poikkeuksellisesti aika paljon liikuntaakun aamulla tein about tunnin kävelyn Katrin kanssaSitten sali päälle Heidin kanssaja iltapäivällä vielä Lauran ja ihanan Lulu-koiran kanssa kävelylläMutta mikäs sen hienompaa kun tavata ystäviä ulkoillen tai sportatenSosiaalinen ja sporttinen päivä siis tänäänHuomenna luvassa lisää kävelytreffejä! Hyvä mieli! 

Ihanaa perjantai-iltaa teille <3

Ihana söötti Lulu-koira <3

2 kommenttia:

  1. Ihanat Kari Traan trikoot! Mistä noita saa?

    VastaaPoista
  2. Stockalta ja sitten on joku toinenkin jälleenmyyjä Helsingissä (sitä ei Stockan myyjä muistanut kun kysyin)!

    VastaaPoista