Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.4.2013

Iltalenkki ja ajatuksia yrittämisestä


Illalla mä tein vielä pienen kävelylenkin ja tosin oli pakko laittaa vähän juoksuksikin kun oli NIIN kylmä! Kahvakuulaa oli tarkoitus tehdä vielä päällemutta töiden tekemiseksi se sitten meni kuitenkinKuulaillaan sitten huomenna kurssilla! 

Yrittäjänä olemisessa hyvä puoli on seettä voi päättää omat aikataulunsaHuono puoli on seettä mikään ei ole varmaamutta kovalla yrittämisellä ja töitä tekemällä kyllä pärjää! Mutta toisaalta onko tässä elämässä mikään varmaa ja onko missään työpaikassakaan varmaa? Ei tänä päivänä! Ja sitten taas hyvä puoli on seettä saa tehdä työtä jota rakastaa! Eli kun plussat ja miinukset laskee yhteen niin plussaa tulee huomattavasti enemmän!

Töitä on tullut tehtyä siitä asti kun tultiin reissusta. Eli koko pääsiäinen ja sitten koko tää viikonloppuEi vapaata lainkaan eikä puhettakaan pyhistä ja totaalirentoutumisestaToisaalta vapaata ei ole ellei lähde pois kotoa tai pois maastaja silloinkin teen vähän töitä ainaJa tykkään tehdä! Mutta ensi viikolla mulla on Kuopiossa kahvakuulatunteja ja siihen voi yhdistää pikkumiehen kanssa laskettelureissun TahkolleAika mahtavaa! Rinteet on auki pääsiäiseen asti ja eipä ois kuvitellut vielä laskevansakun juuri on ollut lämpöisessä ruskettumassa! Normityössä tähän reissuun pitäisi ottaa kaksi vapaapäivää! Ja seuraavalla viikolla pääsen Tampereelle ja voin yhdistää työt ja ystävät! Plussaa plussaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti