Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.4.2013

Kirppis Vol 2

Näiden jälkeen lupaan etten spämmää teitä enää kirppisjutuilla hetkeenEnsimmäinen setti meni alta aikayksikön ja tässä ois vielä muutama tyyliin 1-3 kertaa käytetty vaatekappale.

Puman M-kokoiset t-paidat on tosi pientä kokoa eli sanoisin kyllä S-koko kuvaa niitä paremminVitosen olisi paita / kplEi oo pidetty kertaakaanOli mulla jossain reissussa mukana enkä pitänyt ja sitten ne on reissun jälkeen vain pesty.
Sitten ois tarjolla Better Bodiesin 38 kokoinen toppi (käytetty ehkä 3 kertaa) sekä Niken 36 kokoa oleva toppi.

Casal'lta löytyisi tällainen 38 kokoinen pinkki toppi (pidetty 2 kertaa) ja Addulta t-paita kokoa 36 (sama juttu käyttökerroissa).

Casal'n toppi on kokoa 38 ja myös tosi vähän pidetty ja hyvässä kunnossa.

Ja vielä viimeisenä käyttämätön S-kokoinen Papillon tanssitoppi ja kerran pidetty tanssi t-paita kokoa S myöskinKaikki paidat ja topit lähtee 5 euron kappalehintaan. Hyvää tavaraa mutta turhaan ne mulla kaapissa lojuu jos on käyttöä jollekin! Viestiä tulemaan hanna@sportslady.fi.

2 kommenttia:

  1. Onko toi Better Bodiesin toppi vielä vapaana? Onko kuinka niukkaa mitoitusta? Mulla oli yksi ehkä vastaava Better Bodies toppi kokoa S, mutta mielettömän tiukka. Toinen Better Bodiesin toppi joka sulla taisi olla sun postauksessa hetki sitten, se turkoosi toppi, on mulla kans ja kokoa S ja se taas on aika väljä mitoitukseltaan. Paljon postimaksut tulisivat päälle?

    VastaaPoista
  2. Moikka Meira!

    Nää meni melkein samantien! Ja totta se pinkki Better Bodiesin toppi oli tosi pientä kokoa! Ihan eri maailmasta kuin se uus turkoosi toppi!

    Ensi kerralla kandee laittaa sähköpostia heti jos löytää jotain kiinnostavaa! Eiköhän näitä kaappeja siivotessa vielä kaikkea muutakin täältä löydy!

    VastaaPoista