Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.4.2013

Kymppi
Eilen tuli Helsinki City Run postia ja tajusin että kisaan on vain kuukausiO-ou! Mun juokseminen on jäänyt vähän vähiin tuolla ulkona tänä keväänäMuutama ehkä 4 kilsan lenkki ja neljän viikon päästä pitäisi juosta puolikas.

Tällä viikolla nyt onneksi juoksin edes puoli tuntia keskiviikkona ja torstaina 45 minsaaJa tänään sitten oli vuorossa "pitkä lenkki"Se ois sitten eka kymppi minkä oon juossut viime syksyn jälkeenEipä siinä sitten muu auttanut kuin lähteäVedenpitävät sukat jalkaan (viimeksi lenkillä astuin vesilätäkköön ehkä toisella kilometrillä ja harmitti juosta loppumatka märin jaloin) ja sykemittari päälleMusat valmiiksi ja sitten menoksi!


Juoksumusana tänään oli Lily Allenia ekat 6 kilsaaEnsimmäiset 5 kilsaa menivät kepeästi ja aurinko paistoi ja askel oli kevyt,  mutta sitten tökkäsi just siinä kohdassa mihin tän vuoden muut lenkit olivat loppuneetEi ollut tippaakaan gasellimainen olo enääVitosen kohdalla tuli "Fuck you very very much" biisi ja niin tuli tarpeeseenHaaaikamoista köpöttelyä tuntui olevan puolivälistä eteenpäinChisun tahdissa hölkötin vikat neljä kilsaa ja suhteellisen hyvin mitoitettu lenkki sillä ehkä 50 metriä ennen kotiovea täyttyi kymppi.

Lenkin aikana katsoin kerran sykemittaria ja vaihdoin musaaMuuten en keskittynyt oheisvälineiden räpeltämiseen tai valokuvaamiseenSilloin menee keskittyminen itse juttuun ihan täysinkun ottaa kuviaOkeiniitäkin voi joskus ottaa mutta nyt vaan piti tsempata itsensä juoksemaan tää eka kymppiEnsi viikolla vedän 15 kilsaa pitkänä lenkkinä ja seuraavalla sitten 20.


Upea ilma! Nyt lähden asioille suorittamaan pikkumiehen synttärihankintoja ja treffaamaan kavereita! Ja yksi lahja onkin jo valmiina ja sitä on kovasti odotettu ja toivottu! Oma ensimmäinen puhelinEnsi viikko on yhtä juhlaakun maanantaina on oikeat synttärit ja juhlat kotona ja sitten tiistaina on juhlat tarhakavereille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti