Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.4.2013

Motivaatiota ja arvottaisiinko kymppikortti teidän lukijoiden kesken?Mun parhaat motivaattorit tän vajaan parin viikon aikana ovat olleet vaa'an koko ajan aleneva lukema sekä oma hyvä olotilaTäytyy sanoaettä lisää potkua on tullut myös uusista treenikamoistaNäiden parin puseron lisäksi tilasin parit housutNämä kuvassa olevat Brasil Sul'n trikoot on aivan loistavatEn oo koskaan ennen törmännyt yhden koon trikoisiinjotka on one sizeSamat byysat sopii koosta 34 aina kokoon 42 astiToiset housut on Better Bodies'n Fitness Long Tight'sitNiissä on vain niin matala vyötäröettä sitä pömppistä ei saa olla yhtään :) Ne mä uskaltaudun laittamaan ehkä parin viikon kuluttua? Sit laitan myös kuvaa!


Uusi omega-3 valmiste testissä  
Myös näitä uusia patukoita sain maisteltavaksi
Ja sitten tuli vielä lisää motivaatiota tähän omaan projektiinsillä parin viikon kuluttua olen haastateltavana ja kuvattavana yhteen naistenlehteen ja siinä olisi tosi kiva olla taas enemmän kuosissaMutta kolmisen viikkoa on kuvauksiin aikaajoten siinä ajassa ehtii vaikka mitäJa maltti on valttiaja kun mietitään miten pitkä aika vaikka kesään vielä on niin hyvä tästä tulee! 

Kaikkea kivaa on tapahtunut tällä viikolla! Ja sitten mä hemmottelen myös teitä! Tässä ensimmäinen arvonta! Toinen arvonta julkistetaan myös lähipäivinä ja siinä voit voittaa SYKEMITTARIN! Aivan ihana pinkki Polarin mittari

Arvotaan kaikkien Sports Lady sivuston lukijoiden kesken kymppikortti puistotunneille. Olet mukana kilpailussa rekisteröitymällä blogin lukijaksiVoittaja arvotaan toukokuun 6päivä! 

Kiitos ihanista kommenteista ja siitä että luette ja seuraatte blogia! Ja aivan mielettömän ihanaa viikonloppua!


Hugs
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti