Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.4.2013

EtävalmennustaMulle on tullut paljon yhteydenottoja ja asiakkaita etävalmennettavaksi myös personal training puoleltaRavintovalmennushan tapahtuu etänäja siinä kartoitus hoidetaan puhelimitse ja ohjelmat sekä muu koutsaus tapahtuu sähköpostitseMutta myös moni hakee apua liikuntapuolen juttuihinEtävalmennusta on saatavilla molempiin osa-alueisiinja siitä tulee myös lähiaikoina tarkempaa infoa nettisivuille.
Jos asut toisella paikkakunnalla niin etävalmennuspaketti on sinulleSiihen kuuluu harjoitusohjelmat sekä ruokavaliokuten personal training paketteihinkin. Näihin voit tutustua enemmän mun nettisivuilta!

Etänä tekemäni ravintovalmennukset ovat tuottaneet mielettömän hyviä tuloksiaKun tehdään ohjeen mukaanniin paino on laskenut sinne tavoitteeseen ja moni oli yllättynyt miten helppoa se lopulta oli ja kuinka hyviä tuloksia he saivat vaikka jo neljänkin viikon aikana.


..ja viikkojen työ tullaan palkitsemaan
Valmennuspaikkojen määrä on rajallinen ja tällä hetkellä pystyn vielä ottamaan muutaman etävalmennettavanLisätietoja hanna@sportslady.fi ja pian tuote löytyy myös www.sportslady.fi.

Mä olen nyt itse saanut painoa tiputettua parissa viikossa yli kaksi kiloa (maanantaina selviää tarkka lukema)ja tällä vauhdilla omia ohjeitani noudattamalla olen varsin hyvässä kunnossa kesällä ja aion sen jälkeen myös kunnossa pysyäkin. Nyt kun on selvinnyt tämä kilpparijuttuniin osaan suhteuttaa ravinto- ja liikunta-asiat sen mukaanMun painonpudotusasiakkaat ja valmennettavat ovat pudottaneet noin 10 kiloa 3 kuukauden aikanaToiset enemmän ja toiset vähemmänToki riippuu paljon lähtötilanteestaMitään tv-sarjamaista nopeaa painonpudotusta en tarjoa vaansiitä lähdetään että opit uuden elämäntavan ja voit olla sitten aina kunnossa.


XoXo
HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti