Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.4.2013

Uusia treenipaitoja ja kuvia tän hetken kunnosta


Mä hommasin pari uutta kesätreenipaitaa Better Bodies'lta! Ja tuon topin joka näkyy vähän tän turkoosin topin altaJärkkäsin eilen mun treenivaatehyllyt ja sieltä sai ottaa tosi paljon käyttämättömiä vaatteita pois (toi iso kasa tuossa nojatuolilla!)Osa on virheostoksia ja osa pieniä ja osa loppuun käytettyjäPitäiskö mun järjestää tänne jokin kirppis niistä paremmista jutuista?


Tää ei oo pullistelukuva haha vaan peukutan 
Näistä kuvista nyt saa ehkä jotain käsitystä mikä mun lähtökunto onvaikka painoa on tullut 11 päivässä kuitenkin alas pari kiloaJa vielä olisi aika monta sulatettavana. Suuri osa on kertynyt juuri tuohon keskivartaloon niin kuin stressi- ja kilpparivaivoissa yleensäMitään "nostan vähän paitaa ja paljastan mun vatsan (ja ne vatsamakkarat)" kuvia en aio itsestäni ottaamutta ehkä mä projektin lopussa laitan jotkut ennen ja jälkeen kuvat? Oon vähän ujo ehkä näyttämään paljasta pintaa julkisesti (heh) ja muutenkin mun pukeutuminen on mieluummin vähän peittävämpää kuin paljastavaa.
Mä katsoin eilen "Rakas sinusta on tullut pullukka" ohjelmaa. Pakko ihan vähän sitä kommentoidaTällaisten tv-sarjojen avulla ihmisille luodaan harhakuva että on ihan normaalia pudottaa seitsemässä viikossa 15 kiloaOnhan se mahdollista mutta miten pysyvää? Ja sille pullukan miehelle olisin kyllä pullukkana sanonut jotainmutta se jääköön sanomatta nyt tässäMun painonpudotusasiakkaat on enimmillään pudottaneet 10kg parissa kuukaudessa ja sekin on paljon semutta se on tehty ilman kolmea treeniä päivässä ja karppaamatta

Jokatapauksessa ihanaa kun on jotain kevätuutta ja mä niin tykkään mun uusista treenipaidoista! Ja kivempi treenata ja motivoida itseään vähän uusilla jutuilla! Ja ehkä palkitakin vähän siitä parista kilosta!

6 kommenttia:

 1. Ihania paitoja, kauniit sun päällä <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Pakko oli saada jotain kevätuutta!

  VastaaPoista
 3. Mä katsoin sen pullukan Ässien pelin jälkeen, eikä syke ainakaan laskenut! Mäkin olisin voinut sanoa sille miehelle muutaman sanasen. Ja kyllä, melko hurjalta kuulostaa tuo tahti, lähtökohdiltaan mun mielestä on vinksahtanutta se, että laihdutus on niin ääripäistä suhteessa normaaliin elämään. Kuka perheellinen/ töissäkäyvä pystyy vetämään kolmet treenit päivässä, kuka jaksaa syödä noin yksipuolisesti? Mitä sitten, kun se laihdutus loppuu? Jos siis ei ole yhtään opeteltu mitään kultaista keskitietä. Eihän tuollaista kukaan jaksa kauaa. Sorry avautuminen, mua vaan ärsytti se eilinen jakso.

  VastaaPoista
 4. Ei mitään :) Muakin ärsytti! Jos pudottaa 14.9 kiloa ja jää 100g päähän tavoitteesta eikä saa kymppitonnia vaan viisi tonnia niin purskahdetaan itkuun. Saisi olla ylpeä niin suuresta painonpudotuksesta. Väärä motivaatiokeino tässä kilpailussa ja väärät metodit. Ja kyllä mä oisin pistänyt sen ukon pellolle jo heti! Kamalaa ja alentavaa käytöstä yök!

  VastaaPoista
 5. Mä olen ihan samaa mieltä!!! Järkyttävää ja ahdistavaa!!! Itse tulevana PT:nä ja 28kg laihduttaneena toivon, että ihmiset muistaisivat olla maltillisia.. Ja hitaammin, mutta varmasti :) !!! Sit on hyvä fiilis kun tavoite on saavutettu ja samalla sisäistetty uudet elämäntavat..Pysyvästi! Ja aivan ihania vaatteita sulla!! Pidähän se kirppis!!! Sun blogi on ihanaa ja piristävää luettavaa!!!

  VastaaPoista
 6. Heippa Minna! Wau sä oot kyllä tehnyt upeen suorituksen painonpudotuksen kanssa! Onnea!

  Ja kiitos tosi paljon kiva kuulla! Ehkä mä voisin laittaa sen kirppiksen tänne pystyyn!

  VastaaPoista