Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.4.2013

Kaivarin tunti tänään ja Sporttipassi tunnukset


Ai että mikä upea keli! Nyt kaikki muistatte tulla tänään Kaivariin kuulatunnille! Tavataan 17.50 Kaivohuoneen edessä ja siitä suunnataan yhdessä kentälle! Joku on lainakuulaa jo pyytänytkin ja otan mukaan niitäMulla on kuulia auton perässä joten voit vain tulla paikalle ilman kuulaakin (toivon että ne riittää kaikille halukkaille jos et ota omaa kuulaa)Mutta varmistakseesi kuulan kannattaa laittaa etukäteen mulle viestiä hanna@sportslady.fi ja varata kuula!

Sporttipassitunnuksilla voit etukäteen hoitaa maksun ja vilautat tullessasi vain tekstiviestillä saamaasi kuittiaMyös Smartumit käy ja cashSitten on mahdollista ottaa myös kymppikortti ja laitan siitä sinulle laskun!

Tässä etukäteen nuo Sporttipassitunnukset 
(näillä voi hoitaa myös Kumpulan puistotuntien kertamaksut ja kymppikortit).

10 eur kertamaksu Sporttipassitunnus 27214
80 eur kymppikorttimaksu Sporttipassitunnus 27215

2 kommenttia:

  1. Moro! Haastan sinut mukaani Kilometrikisaan: http://movemeliikuttaa.blogspot.fi/2013/04/kilometrikisaan-mukaan.html :) Tervetuloa jengiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Mä oon kyllä surkea pyöräilijä ja pitäisi enemmän hyötyliikkua fillarilla! Mummopyörällä ei suuria urheilusuorituksia jaksa tehdä <3 Stadissa on liikaa ylämäkiä! Pori oli hyvä fillarointikaupunki!

    VastaaPoista