Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.4.2013

On my wish list
Tänään tuli surffailtua uusia juoksukenkiä etsien ja löysin kolmet tosi hienot! Heti kun pääsee ulos lenkille ja kevätaurinko porottaaniin tekee mieli saada uudet tossut! 

Muutaman mallin keräsin teillekin tähän nähtävilleNew Balancen tossut on tuollaiset peruspinkit (ylimpänä)Mutta sitten nuo Salomonin kengät on aivan ihanat! Yhdet Salomonin Trail Running kengät omistanja ne on olleet aivan huiputTosin alkavat jo kulahtaa pahastiSitten noi alimmat Reebokin pinkit tossut on niin karkitTäältä pääset tsekkaamaan muita malleja!

Kyllä mä keskimmäisiin (Salomonin) kuitenkin eniten tykästyin

Mikä sun suosikki on näistä?Niin ja sitten rakastamani Converset! Noita valkoisia tossuja yritin metsästää Amsterdamistakin syksyllämutta joka paikasta olivat loppuVastaus oli kaikkiallaettä vain netistä saaMulla oli joskus tuollaisetmutta laitoin pesukoneeseen yksien toisten kenkien kanssa joissa oli punainen pohjallinenja kengät menivät lievästi sanottuna piloilleSitten mun toinen suosikki on tuo kevyempi mallinoi pinkitSellaiset mä hankinkin Thaikuista joulukuussa ja oon tykännyt!

Converse kengät löytyvät täältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti