Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.4.2013

Kutistumista havaittavissa - aamun tunnelmia lenkiltä ja aamupalapöydästä
Ihan mieletön ilma! Mentiin eilen pikkumiehen kanssa jo kahdeksalta nukkumaanmolemmatOlipa pirteetä porukkaa kun seiskan maissa herättiin! Ja taas mä sorruin käymään vaa'alla ja paino oli jälleen vähemmän kuin edellisenä päivänä! Toisille (kuten minulle) tämä "vaa'alla ramppaaminen" sopii motivaatiokeinonakun muistaa että jonain päivänä se voi näyttää enemmän ja syy ei ole omissa syömisissä kun tekee kaiken oikeinUsein taas suosittelen vain yhtä punnituspäivää viikossaMutta kieltämättä oli taas hyvä mieli kirmata aamukävelylle ja tuli lisää tsemppiä. Peili ja vaatteet kyllä ovat kaikista paras mittari ja vaakaa ei niinkään kannata tuijottaa! Oon tosi tyytyväinenettä en aloittanut tätä projektia heti kun kilppariasia selvisivaan annoin pölyn laskeutua ja yritin ottaa rennostiNyt on hyvä aika saada oma kroppa kuosiin! Jes! 

Siihen aikaan kun muut vanhemmat toivat lapsia hoitoon ja lähtivät töihin niin mä lähdin aamukävelylle vietyäni pikkutyypin päiväkotiinJostain päästä päivää on otettava sitä omaa aikaaJa olen merkinnyt itselleni kalenteriin tälle viikolle neljä aamulenkkiä ja ne myös teen jos vain mahdollistaSuosittelen muillekinMyös oma aika pitää raivata kalenteriin että sitä myös tulee otettua.

45 minsaa kävelin ja keskisyke oli 130Sitten aamiaista kotonaKaurapuuro on mun kestolemppari ja sen kanssa tein smoothienPuhdistamon suklaariisiproden sijaan laitoin Sun Warriorin suklaata ja niillä on vissi eroMyös smoothien koostumuksen suhteen.

Antioksidantteja
Smoothie

100g mustaherukoita
1 dl Sun Warrior riisisuklaa protsku
1 mitallinen terranovan Lifedrink -jauhetta
1 tl terranovan omegaöljyä
omenakuitua 
vettä

Ja puuron ja smoothien seurana napostelin noita parapähkinöitäkun unohdin laittaa ne blenderiinHyviä ne on sellaisenaankin! Ja sitten vitamiinit tottakai aamupalan kylkeenTää Terranovan antioksidanttivalmiste on ihan uusinta uutta ja kirjoittelen siitä erikseen juttua!

Kivaa päivää ja muistakaa tulla kuulatunnille tänään Kumpulaan! Smartumit ja Sporttipassi käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti