Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.4.2013

AamutoimetAamulla mun kello soitti kuudelta. Lenkkikamat päälle ja aamulenkille :) Ihan mielettömän hieno aamu. Linnut lauloi ja aurinko paistoi. Nyt oli ekan kerran niin kesäfiilis! Tein 45 min reippaan kävelylenkin ja sitten suihkuun.

Aamiaiseksi rahkaa, mehukeittoa ja sekaan Life Drink -jauhe josta eilen postasinkin. Mä en ole piitkään aikaan syönyt rahkaa ja teki niin valtavasti sitä mieli. Se vaan on mun lempparia. Lisäksi joukkoon meni D-vitamiinitipat sekä Terra Novan Omega öljy. Luomulaatuisessa öljyssä on Omega 3-6-9 suhteet kohdallaan. Ja sitten vitamiinit..

Mulla on vielä puoli purkkia jäljellä tätä ihanaa Ella Bachen selluliittivoidetta ja sen otan nyt päivittäiseen käyttöön.

Salaatti mukaan treenikassiin ja menoksi. Mulla on 8.30 eka ohjaus ja mahtavaa kun on saanut jo näin paljon aikaiseksi!

En muista oonko täällä maininnut, mutta liikuntasetelien lisäksi Sports Ladylle käy Sporttipassi. Facessa sitä ainakin eilen hehkuttelin. Siitä on hyvä vinguttaa vaikka se puistotuntien kymppikortti, joka on vielä tämän viikon 10 % alennuksessa niin kuin kaikki muutkin palvelut ja kahvakuula DVD. Ootteko jo käyneet katsomassa Sports Ladyn uudet nettisivut? Siellä löytyy ajantasalla olevaa tietoa tunneista ja kaikesta muustakin!

Ihanaa päivää teille!

Oliko joku muu aamulenkillä? Kaksi tuttua bongattu, toinen käveli vastaan ja toinen oli puhelimen päässä mulla lenkkikaverina :)

XoSL
www.sportslady.fi

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia:

 1. Joka päivä tulee aamulenkki kun on koira :) ja myös päivä- sekä iltalenkit!

  VastaaPoista
 2. Oi mäkin niin haluisin koiran!

  VastaaPoista
 3. Määki haluaisin koiran, mutta semmosen minkä voi laittaa komeroon, jos (kun) ei jaksa lenkittää ja ottaa sitten taas esille kun viitsii.
  Tuttava kävi eilen kahden pikkukoiran kanssa kahvilla. Aamun sai alottaa imuroimalla enimmät hiekat koirien jäljiltä.

  -Juha

  VastaaPoista
 4. No toi on Juha niin totta! Kaappikoira ois niin hyvä :)

  VastaaPoista