Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.4.2013

Tiistain bongaukset lehdestä
Huomenta! Näin unisena sitä tänään aamulla pujahdettiin työvaatteisiin eikä tietoakaan meikistäMä olen muuten jotenkin tottunut omaan ulkonäköön enemmän ilman meikkiäTulee suurin osa ajasta oltua meikittä.Aamulla bongasin Hesarista muutaman jutunMiten usein te käytätte ulkomaisia pakastemarjoja smootheihin? Kotimaiset marjat on huippukalliita ja vielä ei kesän uutta satoa ole tullutMä ostan vain kotimaisia marjoja kun pakkanen on tyhjä omista marjoista.

Tänään oli Hesarissa vielä luettavissa että ulkomaisista pakastemarjoista on saatu A-hepatiittia Tanskassa ja Suomessakin on havaittu samaaTanskassa sairastuneet ovat kertoneet nauttineensa muun muassa marjasmoothieitaOlkaa varovaisia mansikoiden ja vadelmien kanssa jos ostatte niitä smoothieen tai rahkaan (ostakaa kotimaisia tai kuumentakaa ulkomaiset hyvin).

Toinen juttu minkä bongasin tän aamun lehdestä oli torjunta-ainejäämät mansikoissakaurassalehtisalaatissa ja persikoissaNiissä oli eniten torjunta-ainejäämiä jotka ylittävät EU'n sallimat rajat.

Mutta nyt menoksi! Huippua päivää! Mä aion jäädä Annelin tunnille Yamaan joogailemaan mun kahvakuulan jälkeen! Ai miten ihanaa! Odotan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti