Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.4.2013

Protskuissa on erojaAamiaiseksi tänään luomukaurapuuroa ja smoothie (mustaherukkaa & Puhdistamon suklaariisiprode & omenakuitu)Eilen laitoin aamusmoothieen Sun Warriorin riisisuklaaprotskua ja kyllä mä siitä enemmän tykkäänSekään ei kyllä vie voittoa Vanilla BlendistäTosin jos Sun Warriorin säkki (1 kg) Ruohiksessa maksaa 79 euroa ja Puhdistamon protsku (750g) 39 euroa niin onhan siinä vissi ero! 

Edelleen mun lempparia on Solgarin protskut ja sitten Sun Warriorin Vanilla BlendMutta näillä mennään ja uutta hankin sitten kun nämä säkit ja purkit on tyhjiäTosin parhaat protskupatukat tulee tuosta Puhdistamon protskusta (jos Sogaria ei lasketa). Ja ehkä annan sille smootheissakin uuden mahdollisuuden ja kokeilen vaikka mansikoiden ja vadelmien kanssaTällä hetkellä vaan mustaherukat on mun ehdotonta lempparia!

Ootteko te löytäneet jotain ihan lempparia protskujauhetta? 
Mikä on se kaikista paras?

4 kommenttia:

 1. Hei Hanna,

  Mun tämänhetken suosikki on Dr. Mercolan Miracle Whey proteiinijauhe.

  Tehty luomulehmien maidosta, kylmäpuristamalla, ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita, säilönta-aineita tai makuaineita ( maku tulee oikeista marjoista jotka on kuivattu ja jauhettu.

  Ja kyllä mä pidän myös hamppuproteiinista, varsinkin vihersmootheissa. :-)

  t.päivi

  VastaaPoista
 2. Se Dr Mercolan Miracle Whey olikin tosi hyvää! Nyt vaan tullirajat nousseet niin sitä ei kai voi tilata enää turvallisesti?

  VastaaPoista
 3. Täällä mennään normaalisti näillä marketin Fast:lla, tosin maustamattomilla versioilla. Soija, hera ja maito jauhot sekaisin isossa astiassa ja siitä sitten.
  Tällä hetkellä tosin pussi minttusuklaa heraa, joka varsinkin maidon seassa on ihan hyvää. No kohta paluu arkeen.

  Onhan tuo Sun Warriorin hinta kyllä kova, jää kyllä tuolla hinnalla kokeilematta.

  -Juha

  VastaaPoista
 4. Moikka :-)

  Kyllä sitä voi tilata turvallisesti, mutta vain 1 purkki kerrallaan, ettei tullirajat pauku yli.

  Itse tilasin omani tullirajojen muutosten jälkeen, eikä ollut mitään ongelmaa.

  t.päivi

  VastaaPoista