Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.4.2013

Pientä valmistautumista vappuun


Mun vapun vietto on siirtynyt näköjään viime vuosina maalta merelleViime vappuna istuskeltiin tuttavan laivan kannella picnicillä ja huomenna ois tarkoitus lähteä risteilylleIhan mahtavaa päästä vähän bilettämään tyttöjen kanssa ja laittautua! Tervetullutta hömpöttelyä tähän sporttikuteissa hiihtämiseen! Löysin toisen suihkurusketuskerran kupongin (ostin loppuvuonna offeriumista tai jostain diilistä) ja meen tänään ruiskutettavaksiSamalla laitetaan piiiiitkästä aikaa ripsien pidennykset! Niitäkään mulla ei oo ollut varmaan vuoteen/pariin?

Ennen rusketusta on kuitenkin kuoria ja mulla on nyt ollut testissä näitä Phytocéanen ihania vartalotuotteitaBody Scrub with bora bora sand todellakin hemmotteli ja toimi hyvinSiinä on tehoaineina mmhiekkaa Bora Bora -saaren rannoilta sekä Jania Rubens -punalevää meren syvyyksistäIhosta tuli ihanan pehmeä. Kasvoille on oma kuorintansa ja sen olin saanut aiemmin! Ja sitten suihkun jälkeen päälle Bora-Bora moisturizing lotionTästä tuoksusta tuli mieleen kunnon luksuskylpylä Thaimaassa tai MauritiuksellaMielikuvissani saatoin olla valkoinen kylpytakki päällä kauniissa Spa'ssa ja kuunnella vieressä lainehtivan meren ääniä. Valitettavasti olin omassa kylppärissämutta matkakuumehan näistä tuotteista tulee!


Tuo Jania Rubens (kutsutaan myös nimellä merten kulta) on merten syvyyksistä löydetty punaleväSe on kehittänyt erityisen puollustusmekanismin suojellaakseen itseään ympäristön rasitteiltaSiksi sillä on myös ihoa suojaavia ja hoitavia ominaisuuksia.

Phytocéanesta mainittakoon sen verran että ovat kehittäneet ekologisen viljelymenetelmän merellisille aktiiviaineille laboratoriossaan Saint Malossa. Sillä halutaan osoittaa sitoutumista kestävään kehitykseen ja maailman valtamerien suojelemiseen! Hyvä! Mä fanitan näitä tuotteita ihan täysillä!

Kiitos Rohdos-Ala näistä ihanista tuotteista!

3 kommenttia:

  1. Puhdasta ruokaa mutta myrkkyjä iholle?

    VastaaPoista
  2. Jos 2 kertaa vuodessa käy suihkutettavana niin on se vähän etu asia kuin syödä päivittäin huonoa ravintoa. Laitanhan mä meikkiäkin ;) En lukeudu niihin fanaattisiin ihmisiin jotka kuolemanpelossaan välttävät kaikkea mahdollista :D

    VastaaPoista