Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.4.2013

Kuntoa Kansalle haasteen tilanne ja treenipäiväkirjaa

Mä oon ollut nyt laiska lisäämään Kuntoa Kansalle -järjestelmään mun askelia ja urheilujaÄsken kävin laittamassa järjestelmään viime tiistailta asti kertyneet askeleetIhan oikeita askelia 7 päivän ajalta oli kertynyt noin 45 000 (ehkä enemmänkin mutta askelmittari ei ole ollut kaulassa koko aikaa) ja siihen päälle sporttailusta 153 000 askelta.

Mun viime viikko treenien osalta näytti tältä

Maanantai
Kahvakuulatunti
Kävely 1h

Tiistai
Kahvakuulatunti
90 min jooga
Kahvakuulatunti

Keskiviikko
Kahvakuulatunti

Torstai 
Kahvakuulatunti

Perjantai
Laskettelua 5 tuntia (rinteessä oltiin 6 tuntiamutta tunnin verran istuttiin yhteensä syömässä tai kahvilla tästä ajasta)
Keli oli super raskas ja hiki virtasi hississä ja mäessä! Rinteet oli huollettu ja siihen päälle sataa kunnon kerros lumiräntää ja vettä vielä päälle! Ai ai! Ei kyllä luisto ollut parhaimmillaan ja sai tehdä töitä jaloilla!

Lauantai
Laskettelua 3 tuntia (rinteessä ja Extreme Runia seuraamassa oltiin yhteensä 5 tuntia mutta laskemista tuli vain 3 tuntia)

Sunnuntai 
Laskettelua reilut 2 tuntia

Tässä TOP3 tilanne tämän päivän perusteella! Tai en tiedä ovatko kaksi seuraavaa sporttailijaa lisänneet milloin askeliansa tänne? Korjatkaa tytöt mua jos tilanne ei oo uptodate! Jos heilläkin on iskenyt laiskuus päivittämiseen? Mulla vaan on ollut niin kiireettä ja paljon hommaa että tämä on päässyt vähän unohtumaan! Lupaan parantaa tapani! 


1Sports Lady1321204
2On The Go1162853
3The Climb1054569
Juoksemaan en näköjään oikein pääse silloin kun olen lapsen kanssaPäivät mulla menee nykyään töitä tehden aamusta iltaan ja maanantai oli ainoa poikkeus kun ehdin keskellä päivää mennä kävelylle tunniksiTällä viikolla pääsen juoksemaan vasta viikon puolivälissä sillä huominen on aamusta myöhäiseen iltapäivään sporttihommaa.


Tänään voisi olla pieni "itsensä huollattamisilta"! Tuli pieni kauneustsemppi päällekun Rohdos-Ala muisti mua ihanalla vartalovoiteella ja kuorinnalla! Voisin tehdä kasvohoidonkin ja lakata kynnet! Kädet on niin äijämäisen näköiset mulla olleet niin pitkäänettä jospa tästä vähän tsemppaisi! Mutta ihan luksusta oli päästä Tahkolla saunaan joka päivä! Omaa saunaa mä niin kaipaan!

5 kommenttia:

 1. Hello!

  Mulla loppui mittarista patterit enka ole ehtinyt tai paremminkin muistanut ostaa uusia... En ole sitten viitsinyt kirjata liikunnasta saatuja +askelia, kun oikeita askeliahan kuitenkin ensisijaisesti piti mitata :)

  Eikohan me kolme olla jo Oulussa? Kauanko viela aikaa tallustaa, jos huomenna vaikka hakisin ne patterit! Oot kylla jo niin kaukana edella, etta tuskin saan enaa kiinni... :)

  Heidi

  VastaaPoista
 2. Oulussa ollaan :) Meillä on aikaa 6.5 asti. Käy vaan ostamassa! Mäkin skarppaan askelien kanssa. Mittari ei ehkä oo meitä supersporttaajia varten..?

  VastaaPoista
 3. Yes! :)

  Taytyy kayda sit ostaan! Ehditaan juosta viela HCR:kin just ennen sita :) Saadaan paljon askelia :)

  VastaaPoista
 4. Siitä tulee hyvin askelia! Ja kun laskuri mittaa askeleet minuuteissa niin mä taaperran sitä matkaa ajallisesti pidempään kuin sinä joten saan "paremmat askeleet"! Voittaa voi siis hiljaisemmallakin vauhdilla :)

  VastaaPoista
 5. Siitä tulee hyvin askelia! Ja kun laskuri mittaa askeleet minuuteissa niin mä taaperran sitä matkaa ajallisesti pidempään kuin sinä joten saan "paremmat askeleet"! Voittaa voi siis hiljaisemmallakin vauhdilla :)

  VastaaPoista