Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.4.2013

Parin tunnin ulkoilu ja koirakuume


Tänään mä oon saanut ihan "rehellisesti" kerättyä askelia mittariinEli kertyneet askeleet ovat oikeasti askelia kävellen eikä juoksua tai kahvakuulaa tai saliaMulla oli kävelytreffit ja pääsin metsään ja kävelylle pariksi tunniksiJa meillä oli söötti ihana koira mukana!

Taivaskalliolle suunnistettiin tähän meidän lähelleUpea paikkaOsaksi "lenkki" oli seisoskelua kun koiruli juoksi innoissaan hakemaan keppejä tai "vainusi" jotainMutta pari tuntia tuli anyway vietettyä upeassa kevätsäässä ulkona Käpylä/Oulunkylä akselillaKiivettiin mäkiä tai rämmittiin hangessa ja tää oli taas jotain niin erilaista mitä ei tule vaan itsekseen tehtyä

Musta ois NIIN ihana kun ois oma koiraKoirakuume ei ota laantuakseenOnhan mulla ihan älytön kiire koko ajanmutta esim tänäänkin päivä oli sellainen että olisin kyllä voinut lenkittää koiraa vallan hyvin tapaamisten lomassa! Ja kotonahan mun toimisto onjoten koiruli ei joutuisi olemaan yksinEhkä mä laajennan toimialaa ja alan myös koiran ulkoiluttajaksikunnes sitten otan sen oman? Etenkin alakerran naapurin söötti mäyris itkee päiväkaudet kun isännät ovat töissäSiinä ensimmäinen asiakas?

2 kommenttia:

  1. Täällä kans koirakuume, ollut jo vuosia kun edellinen koirani lähti koirien taivaaseen. Olen hoitanut muiden koiria ja vähän aikaa sitten siskoni otti pennun jota menen tänäänkin katsomaan <3 Ihanaa <3 Pennun kanssa olo on ihanan opettavaista mutta lenkkikaverin siitä saa vasta reilun vuoden päästä kun on ensin kehittynyt kunnolla :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Joo ihan hillitön koirakuume! Ehkä joskus sitten <3

    Ihanaa viikonloppua sulle kans Minna!

    VastaaPoista