Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.4.2013

Aamutunti ja lounas ja tiistaikuulumisiaKiitos teille rakkaat ihanista kommenteista ja olen saanut myös niin paljon ihania viestejä muutenkinLupaanettä tästä ei tule mikään "sairastupa" missä voivottelen tätä uutta vaivaani. HehMutta ehkä moni samassa jamassa oleva voi saada täältä nyt vinkkejä siihen perus arkeenYksi teistä kommenteissa kyselikin mitkä aineet tehostavat kilpparin toimintaa ja mitä pitäisi välttääNiistä olen luvannut kirjoittaa erillisen postauksen. Mulla on hyvä mielisillä oma painonpudotusprojekti on hienosti edennyt vaikka vasta reilu viikko on mentyEilisestä vaaka näytti taas vähemmänMä sanon aina mun valmennettavilleettä kerran viikossa on punnituspäivämutta aika moni sortuu siihen vaa'alla ramppaamiseen vähän useammin kuten itekinEi sille omale uteliaisuudelleen vaan voi mitään! Ja vielä on hehkutettava miten ylpeä oon myös mun treenattavista! Painonpudotustyypit vain kutistuu! Jes!

Tätä kirjoittaessa lounas on jo syötyMä oon niin ihastunut nyt paistettuihin perunoihinettä oon syönyt niitä joka päivä lauantaista asti (toisella aterialla)! Perunat paistoin oliiviöljyssä ja ripottelin Himalajan ruususuolaa päälleTän lisäksi lautaselta löytyi salaattiatomaattiapaprikaa sekä broileria (ne mä paistan teflonpannulla ilman rasvaa) ja yksi kananmunan valkuainenJa koko komeuden päälle oliiviöljyä vieläYleensä paistan koko broiskupaketin ja keitän monta kananmunaa ja perunoita keitän myös kattilallisenNiistä on helppo vihannesten kanssa rakentaa lounas tai päivällinen jos on kiireKaikki vain lautaselle ja valmista! Iltapäivän ruuan tein jo äsken valmiiksijoten se on helppo syödä heti seuraavan kuulatunnin jälkeen!

Töitä on ollut tosi paljon nyt alkuviikosta ja pitkä lista tuossa odottaakin taas vieressä mitä lähteä purkamaanNiistä olen tosin erotellut 3 tärkeintä asiaa erilliselle lapulleSiitä kirjoittelin aiemmin kun puhuin sterssin hallinnasta ja to do listoistaOnko niistä hyötyä vai haittaa..

Aamulla kävin vetämässä Aleksanterin Teatterilla mun aamutunnin ja ihanaaettä Minnakin pääsi mukaan! Blogin kauttta mä olen saanut tutustua niin mahtaviin tyyppeihinMinnalla on aivan ihana ja positiivinen blogi ja kannattaa käydä sitäkin lukemassaHän vetää myös Vantaalla ulkotunteja maanantaisin eli siellä asuvat vain Minnan tunnille! Ja muutenkin mulla vaan on niin kivoja ja ihania tuntilaisia että ei voi aamu paremmin alkaa! 

Ihanaa päivää ja muistutan nyt vielä kerran siitä huomisesta Kumpulan tunnista Intianpuistossa klo 18-19! See U!


3 kommenttia:

  1. <3 U too <3 olet ihana, energinen ja positiivnen :) Oli kunnia ja ilo päästä tunnillesi ja tapaamaan Sinua livenä <3 Oot huikee nainen! Kiitos!
    Täällä lisää infoa minusta: www.kuulakuiskaaja.com ;)

    VastaaPoista
  2. Voi että kiitos <3 Ja samoin! Nähdään taas ja jos vaikka pääsisin sun tunnille jo piankin!

    VastaaPoista