Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.4.2013

Viikon inspiraatiojuttuja ja asiaa laihduttamisestaTässä yllä muutamia hyviä ajatuksia ja tsemppikuvia tukemaan meidän jokaisen unelmia tai meneillään olevia kuntoprojektejaMä olen pitkään ottanut hyvin rennosti syömisen kanssa ja eilen ajattelin vähän valpastua asian suhteenEn halua puhua dieettamisesta mutta muutamat jutut laitan omasta ruokavaliosta kuntoonHerkut jää pois kokonaan ja viini myösMuutenhan mä syön terveellisesti ja liikunkin paljon mutta nyt on vain aika laittaa vähän itseäänkin parempaan kondikseen.


Tosin ihan näin pikkuiseen kuntoon en välttämättä enää halua. 2010 kesällä oli bikinikunto tällainen. Ja silloin mä olin mielestäni plösö ja vaikka mitä! Varokaa ihan oikeasti kun pudotatte painoaSiinä voi oma peilikuva alkaa vääristää! Ja nyt kiloja painavampana olen ehkä tuhat kertaa tyytyväisempi elämääni. Kun et ole onnellinenniin peilistä sinua katsoo rumilus vaikka olisit miten kaunis tahansa! Oletteko huomanneet? Mulle ainakin tulee aina se fiilis kun katson peiliin jos on paha mieliJoka tapauksessa elämän tarkoitus ei enää ole olla mahdollisimman hoikka. Ja kun elämällä on sisältöä ja on onnellinenniin tällaisilla asioilla ei ole enää niin suurta merkitystäEn tarkoitaettä voi lyödä hanskat tiskiin ja alkaa mässäilemään sydämensä kyllyydestävaan että elämästä voi myös nauttia joskus! Enkä tarkoita sitäkään että jos joku on hoikka ja pitää itsestään huolta niin hänellä ei menisi hyvinEhkä tajusitte pointin? Lopulta tärkeintä on pysyä terveenä ja elää mahdollisimman pitkä ja hyvä elämäAsiat ovat saaneet vähän toisenlaista perspektiiviä.

8 kommenttia:

 1. Mä oon nyt juuri siinä tilanteessa, että painan 12 kiloa vähemmän kuin marraskuun lopussa. Rasvaprosentti on 10 prosenttiyksikköä pienempi, ja silti mä näytän suurimmaksi osaksi ajasta mielestäni ihan yhtä lihavalta. Olisin ollut silloin tän elämäntapamuutoksen alussa niin iloinen jos joku ois sanonut, että painat 12 kg vähemmän huhtikuun alussa, mutta nyt haluisin taas sen kympin pois. Pää ilmeisesti tosiaan tulee perässä...

  VastaaPoista
 2. Niin se tulee! Itse sokeutuu peilikuvalleen ja tulee aina hinku pudottaa lisää kun se sitten lopulta on melko helppoa kun vain pääsee vauhtiin!

  VastaaPoista
 3. Hih, juuri tänään se ei todellakaan tunnu helpolta ;)

  VastaaPoista
 4. Okei! No ei se aina ole niin helppoa! Aika kultaa muistot ja mulla vasta sama edessä!

  VastaaPoista
 5. Kaikella kunnioituksella musta tuntuu että sulla on joka toinen kuukausi "ryhdistäytyminen" ja ruokavalion kuntoonlaitto omalla kohdalla menossa ainakin niin annat ymmärtää täällä blogissa. Miksi? Mites olis semmonen kunnossa kaiken vuotta rennolla meiningillä?

  VastaaPoista
 6. Hyvä se on välillä ryhdistäytyäkin ettei mene ihan plörinäksi koko juttu. Välillä elämäntilanteet vain vaihtelevat. Se on elämää! Ja välillä sille painon nousemiselle ei voi mitään. Sanottakoon, että aina asiat eivät ole niin mustavalkoisia.

  VastaaPoista
 7. Hei,
  Myös minä olen pistänyt merkille, että aikamoista jojoilua noiden erilaisten dieettikokeilujen kanssa. Eikö tosiaan kannattais keskittyä koko elämän mittaiseen ruokavalioon?! Myöskään tuollaisilla liikuntamäärillä ei luulisi olevan painon kanssa ongelmia.

  Terv.Reetta

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä on jo senkin takia hyvä kokeilla erilaisia tapoja syödä että tietää mistä puhuu. Eikä erilaisia "dieettikokeiluja" tämän blogin aikana ole montaa ollut vai onko sinusta?

  Mitä tulee painon jojoiluun niin siihen on useita syitä joita en tässä lähde erittelemään. Jos olet yhtään tarkemmin seurannut kirjoituksiani niin niistä olisi ehkä pääteltävissä jotain.

  VastaaPoista