Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.5.2013

Aamiaista ja päivän nettishopping


Tänään aamiaiseksi tein 4 valkuiaisen munakkaan (paistoin kookosöljyssä)jonka nautin tomaatin kanssaJa siihen lisäksi kaurapuuroa mehukeitollaMun munakkaiden syönti on lisääntynyt kummastikun sain tämän uuden pannunMunakkaan kuva nyt jotenkin on julkaisukelpoinenmutta täytyy sanoa että parempi kuva tulee kun on keltuaista mukana ja jaksettu vihanneksia pilkkoa sinne joukkoonPannu on ihan huippu ja myös valkuaisten teko munakkaaksi onnistuu loistavasti! 


Tuntuu että mun ruokapostaukset on mennyt enemmän siihen "kuinka valmistaa kevyttä ja terveellistä kun on kiire" osastoonTänään tilasin tosin uutta protskua iHerbistäjoten ihan siihen K-kauppa ja Prisma shoppailuun ei oo mennyt mun ruokaostosten tekeminen. Sanottakoon kuitenkinettä Musta Pekassa on loistava valikoima luomua ja muutenkin ihan best ruokakauppa! Tosiaan hetkeen ei ole tullut hankittua mitään uutta tuotetta tai juttua mistä ois tullut kirjoitettua! Mutta nyt tilasin vihdoin tätä ihanaa protskuamitä Päivin luona joskus maistelinkin smoothiessa!

kuva lainattu Kunto Plus lehden sivuilta
Ja jotain muutakin tilasinMun sähköpostiin oli tullut tarjous Kunto Plus -lehdestä (3 numeron tilaajalle ilmaiseksi Kari Traan juoksutakki)Arvatkaa tilasinko? Mä oon tykännyt ihan hulluna niistä mun trikoistaja tätä takkia kuolasin Stockalla silloin kun ostin housutHinta noin 95 euroa ja nyt sen sai for free!

4 kommenttia:

 1. Moi Hanna,

  Harmi, kun nuo tulli/alv määräykset muuttuivat vuoden alussa. Voi tilata vain purkin kerralaan. :-(

  Laita sitten käyttäjäkokemuksia tänne sun blogiin. Kiinnostaa varmaan monia lukijoita, sillä heraproteiinin käyttö tuntuu jakavan ihmisiä niin moneen leiriin. Toisille sopii ja toisille ei.

  Aina olisi tärkeää kuunnella omaa kehoa.

  T.Päivi

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Yhden purkin mä tilasin..

  Laitan kokemuksia, mulla ei nimittäin heraprotakua ole ollut piiitkään aikaan.

  VastaaPoista
 3. Mä olen tilannut iherbistä enemmänkin kerralla ja maksanut alvit, jos ovat joutuneet tullin käsiin.. ovat sen 14 % päälle, ei kuitenkaan niin iso summa.

  VastaaPoista
 4. No ei siitä kyllä paljon tuu! Jos vaikka vertaa Sun Warriorin proden hintaa kaupassa vs iherbissä! Säästää pitkän pennin siitä huolimatta!

  VastaaPoista