Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.5.2013

Lauantain 15 kilsaa


Porissa ollaan ja upea päivä on ollutSiivouspäivää on vietetty myös täällä ja nautittu Pelle Hermannin puiston kivoista jutuista tuntikaupallaJa tietty mitä upein keli lähteä juoksemaan rakkaita lenkkipolkuja15 kilsaa oli tänään tavoitteenaMä en ollut varautunut siihen että täällä ois näin lämminSporttivaatteita oli mukana niin pitkähihaista juoksupaitaa kuin tuulitakkiakinHmmOnneksi oli tää toppi sentään! 


Porin metsään juoksin kuukkarista ja aloitin lenkin juoksemalla KatinkuruunSieltä matka jatkui maastolenkkiä pitkin ja hetken palloilin pitkin metsää vielä sen päällePorin metsässä ei juuri eläimiin törmääAinoa pelko täällä on viuhahtelijat (joita ennen muinoin oli joka puun takana) mutta niitäkään ei taida liiemmin enää täällä metsissä liikkua? 

Katinkurun reitin varrella 
Katinkurun legendaariset postilaatikot
MaastolenkkiäOli hyvä lenkki ja 15 kilsaa tuli footpodin mukaan täyteenNiken GPS väitti matkaksi 13.5 kilsaa. Kumpihan on oikeassa vai oisko matka sitten jotain siltä väliltä?

Kesto 1.29 min
Keskisyke 170
Huippusyke 192
Kulutus 959 kcal

Moikkailin omaksi iloksi vastaantulijoille lenkin varrella ja sain ihmetteleviä ja iloisia katseita ja vastatervehdyksiä.

Moikkaatko sä vastaantulijoille lenkkipolulla?

Instagramista löytyy päivän muita kuvia mitä sinne ennen lenkkiä päivitin! Joko seuraat menemisiä siellä? Seuraajien kesken arvotaan kesäkuun puolivälissä pientä palkintoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti