Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.5.2013

Juoksemassa lapsen kanssa

Mulle oli postiin tullut lähetys ja kaupassakin piti käydä. Ehdotin lenkkiä asioille potkulaudan kanssa. Ensimmäinen kilometri meni kaupalle hyvin. Tempon vaihteluakin tuli hyvin. Sitten kaupassa käynnin jälkeen me jumiuduttiin viereiseen leikkipuistoon. No mä pääsen huomenna sitten itsekseni lenkille :) Paloheinään ois tarkoitus mennä juoksemaan niitä mäkiä. Kamala hinku päästä sinne Ouluun Extreme Runille. Haluan! Ihan rakastuin niihin esteisiin ja tänä vuonna olin paljon pelottomampi kaikkien "kauheuksien" kanssa radalla :) Midnight Run on toinen must. Ja sit mä halusin mennä Tukholmaan juoksemaan sen puolikkaan syksymmällä.


Puistoilun jälkeen käytiin kuitenkin postissa. Siellä oli mulle Gazoz verkkokaupasta paketti. Brasil Sul'n trikoot! Kiitos! Näitä yhden koon housuja tuossa taannoin hehkutin, kun tilasin sieltä ekaa kertaa vaatteita. Lilat mulla oli entuudestaan ja oon tykännyt. Sama koko menee siis 34-42 kokoiselle.

Myös teille lukijoille on nyt ale-koodi. Tämä koskee noita Brasil Sul'n treenikuteita, ei siis Better Bodiesin ja Gasp'n treenikuteita. Tilauksen yhteydessä laita koodi Hanna ja saat 15 % alennuksen. Gazoz verkkokauppa löytyy täältä. Ja ale on voimassa heti.

Jospa sitten huomisessa postauksessa esittelen paremmin nuo mun uudet ihanuudet.

Kivaa iltaa! Minkälaisia tavoitteita tai "kisoja" teillä on muuten tälle kesälle?

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Mun tavoite on Midnight run, juokseminen aloitettiin nollasta ja hyvässä vauhdissa kohti omaa matka-ja aikatavoitetta mennään! Olen itse hiukan yllättynytkin, miten nopeasti kehitystä on tapahtunut. Vissiin hyvät ohjeet ;)

    VastaaPoista
  2. No sinne mennään sitten molemmat! Uskaltaako sun kanssa kohta enää lenkille lähteäkään? En pysy vauhdissa enää ;) Tosi kiva kuulla!!!!

    VastaaPoista