Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.5.2013

Aamu PorissaKaunista huomenta! Täällä on ollut aivan mahtavat ilmat ja jo aamiaisesta lähtien on istuttu pihalla. Luomupuolukkapuuroa oli raejuuston kanssa aamupalaksi. Tänään ois tarkoitus jossain vaiheessa vielä ennen kotiin lähtöä käydä juoksemassa.

Varhain kun muut vielä nukkuivat, istuin pihalla lukemassa. Jos olisi ollut riippumatto, niin olisin varmasti makaillut siellä lukemassa :) Olen edelleen aika kirjan (Sheryl Sanberg - Naiset ja menestymisen tahto) alussa ja luin aamulla menestyksestä ja miellyttävyydestä.. Ne korreloivat miesten kohdalla positiivisesti ja naisten kohdalla negatiivisesti. Mielenkiintoista on myös se, että jos nainen on pätevä niin hän ei vaikuta tarpeeksi mukavalta. Kun taas nainen on mukava, häntä ei pidetä tarpeeksi pätevänä. Ja sitten taas kun puhutaan vaikka neuvottelemisesta.. Tavoite on aina saavuttaa päämäärä niin, että meistä pidetään. Jos naiset soveltavat suorempaa lähestymistapaa (Tämän minä haluan, ansaitsen), siihen reagoidaan paljon kielteisemmin. Oletteko törmänneet tähän?

Eilen oli myös kotitoimisto siirtynyt pihalle ja mielellään sitä on ulkona kun voi. Kotona (kerrostalossa) ei tähän ole niin helppoa mahdollisuutta. Eli nyt nautitaan tästä upeasta ilmasta ja ihanasta Porista. Huomenna back to work! Ollut aivan mahtava viikonloppu (joka onneksi jatkuu vielä) ja ensi viikosta tulee niin ikään aivan super :) Mukavia asioita odotettavissa!

Ja hei tsemppiä Naisten Kympille teille jotka menette!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti