Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.5.2013

Soon it's show time!

Aamun huurteinen kookosvesi ja smoothie
Ja tänään se vihoin sitten koittaa! Extreme Run! Aikaa lähtöön kolme ja puoli tuntia! Aloitin aamun fiilistelemällä vanhoja kuvia ja googlettamalla löytyi mun blogitekstin kuvia parin vuoden takaiselta juoksultaFaceen piti postatakin heti yksi! Juostiin "Persreenarit" joukkueena LiinanTainan ja Tuomaksen kanssa ja kisa oli ehdottomasti yksi kohokohta mun elämässäKaveria ei jätetty ja jokaista vedettiin perässä vuorotellen kisan aikanaMaaliin juostiin käsi kädessä! 


Persreenarit 2011
Goljatin portaat 
Tänä vuonna menen Heidin kanssa ja Heidin on oikeesti kova juoksemaanHän pinkaisee puolikkaankin ajassa 1.40 ja mun juokseminen on ihan mummohölkkää Heidin rinnallaMutta huvin kannalta otetaan tää kisa ja mennään pitämään hauskaa! 

Sain juuri aamiaisen syötyä ja eväät tehtyäAamiaisena huurteisen kylmää kookosvettäsmoothieluomupuuroa sekä raejuustoa ja kahviaPuuro/raejuusto -yhdistelmä on aina pettämätön ja pitää hyvin nälän loitollaSmoothieen laitoin mustaherukoitaTerranovan Lifedrink jauhettaglutamiiniaPuhdistamon suklaaprodealuomu cashew pähkinöitä ja Berryfectin marjakuitujauhettaEvääksi ja palautusjuomaksi lähtee samaa smoothia mukaan. Kisa-alueen tarjonta kun painottuu enemmän siihen Battery ja lenkkimakkara osastoon!


Eväät ja taustalla vaihtovaatteet
Eväänä smoothie kookosvesi/ananasmehu combo1,5 litraa vettäbansku ja pari energiageeliä matkan varrelle just in caseTästä riittää kaverillekinTuomas mut viime vuonna pelasti energiageelillään kun ois tyttö muuten varmaan pyörtynyt reitilleLisäksi eväisiin tulee vielä Ruohonjuuresta Heidin kyydillä pari bouncea.


Mun valtit tänään kisassa on hauskanpitohyvä asenne ja liikkumisen iloJa mukava päivä ystävän seurassa! Tavoitteena on päästä maaliinjotta pikkuduudsoni saa yhden mitalin lisää kokoelmiinsa! Wish me luck!

Ja tsemppiä ihan älyttömästi kaikille muille juoksijoille! Toisen Heidin tiedän ainakin menevän sinne! Nähdään kohta Hakunilassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti