Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.5.2013

Tiistain aurinkoista aamua ja äitienpv asiaa

Mulla soi kello seiskalta, pitkästä aikaa piti vähän torkuttaa ;) Mentiin ihan hyvissä ajoin nukkumaan pikkumiehen kanssa, mutta kyllä eilinen päivä vaan oli väsyttänyt. Koko ajan menossa ja illalla oltiin sitten kotona.


Aamun tunnilla mulla oli jo energiat kohdillaan vaikka tyhjällä vatsalla lähdin liikenteeseen. Tosin päivällisen mä söin vasta iltayhdeksältä.Facessa hehkuttelin Sports Ladyn äitienpäiväkamppista ja tällä viikolla ovat äidit ja lapset tervetulleita kuulatunneille kaksi yhden hinnalla. Huomatkaa että kuulailu ei ihan lapsille kuitenkaan sovi :) Tai sitten lapset hoitoon ja tunnille miehen kanssa samaan hintaan! Mutta sekä Kaivarissa että Kumpulassa on leikkipuisto vieressä joten sinne ovat perheen taaperot tervetulleita!

Keskiviikkona 18-19 Kumpula
Torstaina 18-19 Kaivari

Alekoodilla ÄITI2013 saat verkkokaupasta 10 % alen mm. kuulista ja lahjakorteista sekä DVD:stäkin!

Ihanaa päivää!
XoSL


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Moikka Hanna :) Ja aurinkoa päivääsi <3 Minkä ikäiset mielestäsi voivat aloittaa kuulailun? Mä olen pitänyt sellasta 15 vuotiasta rajana, eli sen ikäiset voi tulla ja ihan pikku kuulalla. Vertaan sitä aina kummipoikaani joka on 15 ja pelannut lätkää ikänsä. Nyt heillä alkaa oleen jo aikamoisia treenejä.

    VastaaPoista
  2. Moi Minna! Ja samoin <3 Mä sanoisin 16 vuotta ja monilla saleillakin on 16 vuotta ikärajana. Mutta ei varmasti 15 oo huono ja kyllähän tuolla tosi nuoret aktiiviharrastajat juoksevat ja treenavat ihan hulluna jo nuorempanakin! Ehkä voisi sanoa että vähän riippuu taustasta?

    VastaaPoista