Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.5.2013

Kullankaivaja

Karkasin päivällä lenkille tunniksiKävelyä Käpylässä ja KumpulassaMä haluisin meille uuden kodin KumpulastaSiellä me asuttiin ja se on jotenkin niin mun paikka! Käpyläkin on kiva mutta Kumpula on jotenkin NIIN ihana!

Musat on niin vanhoja mun listoilla jo enkä oo jaksanut päivittääEi oo muka ollut aikaa tehdä listojaJa sitten kun ei ollut mitään hyvää musaa kuunneltavaa niin olin ilmanMetsässä rämpiessä ois ollut kiva kun ois ollut musaaAlkoi pelottaa joka puolelta kuuluva rapinaTuli niin elävästi mieleen sen mun kohtaaminen varaanin kanssa ThaikuissaNo oravathan ne siellä rapisteli ja Kumpulan metsissä ei oravien tai kettujen lisäksi sen pelottavampia otuksia oleMutta kamala rapina kuului ja oli pakko kiristää tahtia. 


Johannalta sain onneksi kaivattua musainspiraatiota! Thanks! Nyt tuli hommattua itsellekin (vihdoin!) Spotify Premiumjossa ekat 30 pv nolla euroaPitää alkaa rakentaa omaa listaamutta Johannalla on aika hyvä musamaku joten ehkä tällä listalla mennään myös muiden Spotifyn valmiiden lisäksi! Kiitos <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti