Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.5.2013

Perjantaikuulumisia ja kontrollissa

Aamu alkoi joogalla. Yin tunneilla käyminen alkaa tuottaa tulosta. Tänään oli hurjasti venyvämpi kuin viikko sitten. Tuli hyvä mieli.

Joogasta menin suoraan erikoislääkäriäni tapaamaan kilpirauhaskontrolliin. Arvot olivat tosi hyvät. Vitamiiniarvot olivat erinomaiset jopa "jenkkiasteikolla" mitattuna. D- ja B12 vitamiineja olenkin ottanut yli suomalaisten suositusten. S-T4-V arvo oli noussut 9,3:sta 17:ään. Helmikuussa se oli ihan alarajoilla (9,3) kun jo arvo 14:kin kaipaa toimenpiteitä. Ja kyllä mun vointikin sen kertoi, että arvot olisivat paremmat. Painoa olen saanut nyt hilattua sen 2 kg alaspäin. Hitaasti mutta varmasti. Ja jos kilpirauhanen ei kunnolla toimi, on painonpudotus mahdottomuus. Se vain ei putoa vaikka miten vähän söisit. Tai liikkuisit miten paljon. Eli tosi iloinen olen tästäkin asiasta.

Tää viikko on ollut niin hyvän mielen viikko ja on niin tärkeää pysähtyä nauttimaan hetkestä. Olen hirveän tyytyväinen myös oman kehitykseeni stressin suhteen. Vaikka olisin myöhässä tai asiat ei ihan mene kuin pitäisi, olen oppinut ottamaan rauhallisemmin. Hitaammin. Lapsen kanssa mennään rauhassa aamulla tarhaan ja häntä kuunnellen. Joskus meno on tuskaisen hidasta, mutta hoputtamalla ei voita mitään. Tai stressaamalla. Aamut alkavat siis jo heti iloisella mielellä ja siitä se päiväkin yleensä jatkuu samaa rataa. Ja aina aamuisin saan tiukkaakin tiukemman rutistuksen. Tai montakin halia ja pusua.
Sellaiset hyvän mielen hehkutukset tähän perjantaihin ja muistakaa ottaa hitaammin :) Ja halikaa enemmän, siitä saa voimaa!

Hugs
Hanna


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Olipas seesteinen ja hyvän tuulen oloinen postaus. :)

    Itse aloitin joogan (kerran viikossa, alkuun hatha-, nyt astanga) maaliskuussa ja kyllä se vaan nopeasti tuloksia antaa ja tukee todella hyvin muita treenejä (vaunulenkkeily, spinning, pump). Ja kun "tosissaan" joogaa, niin kyllä siinä mieli lepää. Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) on kyllä ollut erinomaisen hyvä viikko ja ehkä onnistuin kuvaamaan mun olotilaa :) Jooga on ihanaa ja tukee mahtavasti kahvakuulaa ja juoksua. Kaikkea se tukee oikeastaan. Ihanaa viikonloppua sulle kans!

    VastaaPoista