Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.5.2013

Joogahehkutusta

Tänään mä olin ilmoittautunut Hot Jooga tunnillemikä ei ole niin nopeatempoinen tunti kuin Vinyasa tuntimissä taas olin eilenMolemmat ovat kestoltaan 90 minuuttiamutta Hot Jooga on kevyempi tuntiEilen hikoilin niin paljonettä ajattelin että tänään tuskin hiki virtaaMutta virtasihan se! Ja varmaan vielä enemmäkin kuin eilenHuh! Ihan mahtava tunneKunnolla kyytiä kehon kuona-aineille 

Kun ajelin kotiin tunnilta niin tuli todellinen déjà vu niihin hetkiin pari vuotta sittenkun lähdin joko joogasta tai tanssitunnilta kotiinSitä tunnetta ei vain saa mistään muista lajeistaEi mistään! Aivan mieletön fiilis! Sen lisäksi että kroppa tuntee tehneensä niin mieli on jotenkin aivan eri tasolla ja olo on ihan sanoinkuvaamatonHuomenna ei joogailla kun on töitä aamusta iltaan mutta torstaina aion taas mennä! 

Vaikka nykypäivänä on useita erilaisia joogan muotojaniin kaikilla niillä on sama päämääräkehon ja mielen tasapaino suhteessa toisiinsaja ympäröivään todellisuuteenKullakin asanalla eli jooga-asennolla on oma terapeuttinen vaikutuksensamutta tärkeintä on harjoituksen muodostama kehoa ja mieltä tasapainottava kokonaisuusJoogasta on hyötyä ja etua lihastenverenkierronsisäelinten ja koko aineenvaihdunnan toimintaanJooga kehittää myös tasapainoakoordinaatiotavoimaanotkeutta ja kestävyyttäSanotaanettä painonhallintakin helpottuu joogan avullasillä jooga herkistää kehoa niinettä ruokavalio muuttuu ja kevenee ihan kuin itsestäänAika monta hyvää syytä harrastaa lajiamutta tärkeintä tässäkin kuin kaikessa muussakin (treenaamisessa) on seettä on sydän mukana. Ihanaa kiitos!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti