Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.5.2013

Cheeki protein shaker - on my wish list

On my wish list

Tietääkö kukaan mistä näitä Cheekin juomapulloja ja sheikkereitä saa? Muuta kuin tilaamalla täältä? Tai löytyykö vastaavaa muulta merkiltä? 

Muovisista juomapuolloista on päästy hyvin jo eroon eikä monikaan niitä varmaan enää edes käytä? Mutta kaikilla on muovinen sheikkeri? Itsellä on Life Factoryn lasipulloja ja sitten Sigg'n alumiinisia pullojaEn ole pitkään aikaan käyttänyt muovista sheikkeriä syystä että en myöskään juo muovipullosta

Tän mä haluisin! Mutta mistä mulle saadaan tää? Kokemuksia anyone?

8 kommenttia:

 1. Mikset juo muovipullosta? Onko siitä jotain haittaa?

  VastaaPoista
 2. Hei hanna.ei nyt liity ihan aiheeseen,mutta olisko sulla mitään ideoita aamusmoothieen,jos ei halua käyttää protskujauheita.

  VastaaPoista
 3. @anonyymi
  On niistä haittaa ja päätin just kirjoittaa erillisen postaukasen että miksi en juo niistä!

  VastaaPoista
 4. Aamusmoothieen voi laittaa myös maitorahkaa ja marjoja sekä vettä ja sitten kaikki muut "lisäravinteet" ja herkut sinne joukkoon! Silloin siitä saa proteiinipitoisemman!

  VastaaPoista
 5. Oi oi, tollasta Cheekin shakeria on pakko päästä testaan! Siihen saakka voin kuitenkin lämpimästi suositella Sundesan shakeria. Niitä saa iherbistä näppärästä, ja vaikka muovinen onkin, niin ilman BPA:ta. http://www.iherb.com/Sundesa-Blender-Bottle-with-Blender-Ball-Black-20-oz-Bottle/23628

  VastaaPoista
 6. Kiitti Anne! Pitää tsekata se iherbin sheikkeri ennen kuin saan sen Cheekin!

  VastaaPoista
 7. Puhdistamoltakin tuli just tuommonen shakeripallolla varustettu BPA-muoviton shaker. Mutta jäin miettiin päässäni että tuo shakerpallo kun on ihan ykkönen verrattuna shakerin "ritilään" niin mimmoinen meteli siitä lähtee teräsputelissa? Ja siis voisitko tuommoisella shakerpallolla muokata mistä tahansa lasisesta lifefactorysta shakerin?

  VastaaPoista
 8. Pitää vähän testata eri vaihtoehtoja ja miten se lasinen edes kestää palloa? Mä en oo sellaista nähnytkään tai kuulllutkaan!

  VastaaPoista