Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.5.2013

Aamu Porissa
Aamulla tein 45 minsan reippaan kävelyn Kirjurinluodolla. Vettä satoi, mutta pakko oli sinne päästä! Vaakunassa olisi ollut myös hyvä sali, mutta salille pääsee aina, Kirjuriin harvemmin. Kävin kurkkaamassa kuitenkin eilen salia ja siellä oli aivan uudet laitteet ja hyvät systeemit. Myös paljon kahvakuulia ja virtuaalijumppaakin. Sali on hotellin asiakkaille ilmainen, mutta Porilaisetkin pääsee sinne kuukausikortilla. Tosi jees! Sitä pyörittää erillinen yrittäjä.Aamiainen sai myös täydet pinnat monipuolisuudestaan. Mun vaan nyt teki mieli kaurapuuroa ja raejuustoa, joten niillä mentiin lenkin jälkeen :) Ja lisäksi Parisienne kahvia sekä lämmintä maitoa.

Muutaman viikon kuluttua tulen Poriin uudestaan ja sitten on päästävä Katinkuruun ja Porin metsään! Ja Porihallille!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommenttia:

 1. heissan.Täälläpä porilainen vailla lenkki ja saliseuraa,kelpaako?tosin salille en ehkä uskaltautuisi sillä itse olen käynyt salilla viimeksi 5v vuotta sitten..arveluttaa myös pysyisinkö lenkkivauhdissasi mukana.
  t.nannu

  VastaaPoista
 2. Moi Nannu! Kiitos ystävällisestä tarjouksesta!

  VastaaPoista
 3. Minä täällä taas.voisit psyykata mua saliharjoitteluun ;) tosin mulla ei löydy salikorttia ja tuskin löytyy sellasia kertakäyntisaleja.. itse rakastan kirjurin ja katinkurun lenkkeilyreittejä

  VastaaPoista