Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.5.2013

Extreme Run 2013


Huh huh mikä juoksu! Täydet pisteet tälle tytöllejoka parilla hassulla 3-7 km lenkillä lähtee juoksemaan 19 kilsan maastojuoksun esteineen! On niin hyvä fiilis! Niin että miten se meni - lahjattomat treenaa? No ehkä mäkin alan nyt vähän treenata! Haluun mä sen puolikkaan tänäkin kesänä juosta! 


Heidin kaa mentiin kisapaikalle noin puolitoista tuntia ennen lähtöäEhdittin hakea numerot ja kierrellä kisa-alueella! Sitten me törmättiin Steffiinjoka bongasi mut ihmisjoukossa ja olipa kiva nähdä livenä! Steffillä on ihana blogi!

Bloggaajaposekuvia ja jutustelua! Oli kiva vaihtaa ajatuksia ja fiilistellä juoksua Muutenkin kisapaikalla oli jälleen niin paras tunnelmaTää vaan on paras kaikista juoksukisoista.Heidi ja puputamineet
Sitten noin 20 minuuttia ennen lähtöä mentiin lähtöpaikalleMahtava meininki ja hyvää musaaNaamiaisasuisia joukkueita ja projuoksijoitaKaikilla hyvä fiilisLähdossä kun yli 4000 juoksijaa lähti liikkeellementiin ensimmäinen kilometri lähes kävelyvauhtia kunnes porukka sitten hajaantui vähitellen.

Ensimmäiselle esteelle oli pari kilsaa matkaa ja siitä se sitten lähtiMä suoriuduin esteistä nopeasti ja hyvinmutta juoksuosuuksilla hyydyin ylämäissäIhme juttuJos mäkitreeniä ei ole takana (tai juoksua ylipäätään)niin voiko siitä kevyesti edes selvitäMaasto oli tosi mäkistä ja haastavaaJokaisen esteen ylitin tai alitinOli ne goljatin portaatheinäpaalikasoja (tallityttö osaa ottaa paalinaruista kiinni ja pääsee nopsaan yli!)autonrenkaitaautonromujalannalta haisevaa mutaa jossa piti ryömiä 10 min pitkän esteen alikorkea verkko mitä pitkin kiivetä ylös tai verkko korkealla esteiden välissälumieste ja vaahtoa.

Ensimmäinen kierros mudassa ryömintää meni lankkuasennossa kyynärpäihin asti mudassa ja toinen kierros oli pakko kontata kun voimat alkoi hyytyäPutket joista ryömittiin meni jo rutiinillaJokeenkin hyppäsin rohkeasti ja kun jalat ei yltäneet pohjaanniin oli uitava (koiraa kun sammakkoa ei mahtunut uimaan vieressä menevien ihmisten vuoksi)Vesi oli hyytävää ja likaista ja kylmääPumppu hakkasi miljoonaaSukeltajat olivat vahdissa joellajoten oli turvallinen olo kuitenkin mennä sinneJoku sut noukkii sieltä ylös jos alat upotaKisa meni tosi nopeasti ja kevyestikin lopulta ajateltuna19 kilometriä ja kaikki ne esteet! Mutta kun oli hyvää seuraa niin mikäs siinä! Ja nyt on vaan alettava juoksemaan! Tää on yksinkertaisesti niin mahtavaa osallistua näihin tapahtumiin ja seuraavan juoksun aion juosta parempikuntoisena! 

Maaliin käsi kädessä - kiitos Samille kuvasta
Likainen mutta onnellinen juoksija
Puput Heidi Sonja ja minä

Vaihtovaatteet onneksi mukana (kaikki oli läpimärät uinnista)
Ja voi järkky sitä mudan ja lian määrää vaatteissa! Ja mikä "ihana" tuoksu huh! Mutta hyvillä mielin ajeltiin kotiin ja illemmalla käytiin nauttimassa Nuevossa "Ihana-Helsinki" menu ja lasillinen hyvää RieslingiäHyvä fiilis ja mahtava päivä! Kyllä tulee uniNyt on pakko vielä venytelläettä pääsee aamulla sängystä ylös ja hot joogaanHyvää yötä ja kiitos kaikille kanssajuoksijoille!2 kommenttia:

  1. Pupututyöt ja Steffin näin näköjään :D mutta olittepa ahkeria kun tuplakierroksen jälkeen vielä syömäänkin. Mä olin jo yhden kierroksen jälkeen ihan kuitti ja kotiin tultuani menin suoraan nukkumaan :P

    VastaaPoista
  2. Mä olin liikkeellä huomaamattomasti taviksena ;) Hyvin sitä jaksoi lähteä syömään ja oli hyvä puida juoksua kunnolla!

    VastaaPoista