Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.1.2013Hei ihanat!

Ensi viikosta siirryn kokonaan kokopäiväiseksi Sports Ladyksi. Lähes puolitoista vuotta CocoVi Bar’lla superfoodien ihmeellisessä maailmassa oli aivan huippua ja opettavaista aikaa. Kiitos ihana CocoVi Bar’n jengi! Teidän kanssa on ollut ilo tehdä duunia! Ootte huippuja! Ja kiitos kaikille ihanille asiakkaille ja muille baarilla henganneille tyypeille! Nyt on kuitenkin aika jatkaa uusien haasteiden parissa vaikka vähän jännittääkin!

Joten tarvitseeko yrityksesi liikuntapalveluja tai oletko sinä tai ystäväpiiristäsi joku harkinnut personal trainerin ottamista? Täältä voit lukea mm miten personal trainer auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa! Tammikuulle on vielä pari paikkaa vapaana jos kaipaat apua treeniasioissa!

Yritysten tiimi- ja virkistyspäiviin on niin ikään rakennettavissa liikunta/superfood/hyvinvointi aiheista settiä! Kahvakuulat kulkevat yritykseenne mukanani ja aikaisemmin lajia harrastamaton pääsee turvallisesti treenaamaan näillä loistovälineillä! Vai haluatko illanviettoonne raakasuklaanvalmistus teeman?

Verkkokaupasta osoitteesta http://sportslady.mycashflow.fi taas löydät kahvakuulat ja Sports Ladyn treeni DVD’n. Ja meiliä voi laittaa osoitteeseen hanna@sportslady.fi.

2 kommenttia:

  1. Menestystä ja ahkeria työpäiviä täysipäiväiseksi Sports Ladyksi ryhtymisestä :) !!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Ahkeria työpäiviä niistä varmasti tulee :)

    VastaaPoista