Sports Lady®

Sports Lady®

19.1.2013

Purkkipostaus - mitä ennen salia ja jälkeen


Ennen salia otan vihreä tee -kapselin ja pari termogeenistä valmistettaTänään vuorossa rinta/olkapää/ojentaja treeni (jos auto lähtee tässä pakkasessa ensin käyntiin)Solgarin Thermogenic Complex -valmisteesta oon kirjoittanut aiemminkin rasvanpolton tukena ja vihreä tee -kapselit löysin eilen kun siivosin keittiön kaappejaLaitoin pois kaikki vanhaksi menneet foodit ja putelitVihreä Tee -valmiste on antioksidanttinen ja tukee myös painonpudotustaNämä siis napaan ennen salia.


Näistä valmistuu palautusjuoma treenin päälle. Mun valmis palautusjuomajauhe on loppu enkä uutta aio hankkiakaan vaan pitäydyn nyt luomulinjalla ja käytän kaapista kaikki arvokkaat ja hyvät putelit ja pussit loppuun ennen kuin hankin mitään uutta

Palautusjuoma

Sun Warriorin suklaaprotskua mitallinen eli noin 21gSe on täysin luomu ja vegaani protskulisä. Ei sisällä mitään E-koodia tai lisäaineitaEikä maitotuotteita tietenkäänSopii siis hyvin täysin laktoosittomalle tai maidottomallekin ruokavaliolleSitten joukkoon 10g CocoVin Smoothie Mixiä (sekoitus MacaaLucumaaGojijauhettaRaakakaakaojauhetta ja psyllium kuitua) ja vielä 10g GlutamiiniaL-glutamiini on tärkeä aminohappo ja se estää lihaskudoksen menetystäValmiste tukee palautumista ja myös kasvattaa lihasmassaa.

Palautusjuoman ravintosisältö

Energia 154 kcal
Proteiini 27g (67%)
Hiilari 10g (25%)
Rasva 1 4g (8%)
Kuitua 4g

Aamupalarahkan joukkoon äsken laitoin tuota alemmassa kuvassa näkyvää "Tummy Fiber" lisäkuituaKuituvalmisteitakin olisi hyvä kierrättää eli käyttää vaikka kolmea erilaista kuitua. Yhdellä viikolla käytät vaikka psylliumia ja seuraavalla Tummy Fiberiä ja kolmannella viikolla vaikka chiasiemeniä. Rahkan joukkoon meni myös mansikoita ja vehnäleseitä sekä kookosöljyä ja 5g glutamiinia ja Solgarin D-vitamiinitipat. Muut vitamiinit sitten erikseen (omega3Ester C-Plus,  Magnesium SitraattiFemale Multiple Plus -monivitamiini ja maitohappobakteerit).

Täältä voit tilata Smoothie MIxiä ja CocoVin psyllium -kuitua sekä CocoVin Chia siemeniä ja täältä taas löydät Glutamiinia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti