Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.1.2013

Saako / pitääkö salilla neuvoa toista joka tekee väärin?

Mua haastateltiin Me Naiset Sport -lehteen aiheesta saako salilla mennä neuvomaan toista joka tekee liikettä väärin? Ja pitääkö mennä neuvomaan?

Tässä juttu joka on ilmestynyt uusimassa numerossa 1/2013Mitä mieltä sinä olet? Onko sinua tultu neuvomaan salilla? Fiiliksiä? Comments?

10 kommenttia:

 1. Mua ei oo tultu neuvomaan salilla vaikka mieluusti oisin neuvoja ottanut vastaan kyllä. Mun sali on aika miespainotteinen ja jostain syystä arastelen itse pyytää apua heiltä. ;)

  Tänään teki mieli kuulatunnilla neuvoa vasta-alkajaa mutta en sitten kehdannut...

  VastaaPoista
 2. En mäkään oo mennyt koskaan neuvomaan ellei ole pyydetty. Isot miehet taas GB Gymillä aina mielellään neuvoo ;)

  VastaaPoista
 3. Itse en oo menny neuvomaan, ellei joku oo kysynyt.

  Meitä kyllä kerran neuvo eräs komea mies tekemään jotain liikettä. Minä sitten rupesin kyselemään, että neuvopa näille tytöille (omalle ja sen kaverille)selkäliikkeitä ja mies alkoi oikein mielellään neuvomaan meitä ja tsemppasi!

  VastaaPoista
 4. Itse en ole neuvonut, vaikka välillä on mieli tehnyt. Joskus on nähnyt niin väärin suoritettuja liikkeitä, että itsellä on pahaa tehnyt. Minä sen sijaan olen saanut neuvoja salin vaki-sedältä jalkaliikkeitä tehdessäni ja vähän buustia vikoihin toistoihin! :) Ja kerran olen kysynytkin erään laitteen käytöstä toiselta vaki-sedältä. :)

  VastaaPoista
 5. Heips Minni! Juu hyvännäköisiltä miehiltä on aina ilo ottaa neuvoja vastaan :) Ja onhan se tosi kiva kun saa vielä tsemppariakin!

  VastaaPoista
 6. Noi salien " vaki-sedät" on aina ystävällistä porukkaa! Sama mulla - mä oon myös saanut juuri heiltä jeesiä! Sellaisella salilla on mukava treenata kun on hyvä meininki!

  VastaaPoista
 7. Olen kerran saanut itse haukut sellaiseen kalenteriin kirjoitettuna, että "pinkissä treenipaidassa reenaileva tyttö ei kyllä tee mitään oikeaa reeniä vaan laiskottelee salilla" Olin tekemässä tekniikkareeniä jalkavamman jälkeen :D ja ko. arvostelija itse teki "ego"painoilla liikkeitä päin persettä :D Harmittaa ko en sanonut!

  VastaaPoista
 8. Joo noita kuulee eikä takuulla kannata välittää! Kyllä sitä muakin on mollattu kun blondi tekee pinkillä juoksuhameella kasin kahvakuulalla treeniä :) Mistä ne voi tietää montako tuntia vedän asiakkaille viikossa ja siihen päälle omat "oikeat " treenit! Aina ei voi vetää täysillä! Huono on itsetunto sellaisilla ihmisillä :) Omaa rataa vaan mennään!

  VastaaPoista
 9. Tämä on aika hankala asia. Kaikilla saleissa neuvominen ei välttämättä ole kovin toivottavaa. Joskus on itse tehnyt mieli mennä sanomaan, mutta en ole. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä toinen treeniltään hakee ja mitä joku toinen on hänelle ohjeistanut.

  VastaaPoista
 10. Se on totta. Mun mielestä pitää tehdä tosi pahasti väärin ennen kuin menisin itse sanomaan. Ja juuri se kai tässä lehtijutunkin kysymyksessä oli ajatuksena.

  VastaaPoista