Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.1.2013

HuulihoidossaIltapäivästä kävin kolmannen kerran huulihoidossaTää oli kolmas kerta ostamistani neljästä diilistä ja maanantaina on viimeinenTalvella hoito kosteuttaa huulia ja kesällä taas kun on lämmin niin hoidolla on myös "suurentava" vaikutusVähän kuin huulirasvan ja piikin välimuotoKotihoitotuotteessa on muuten valo ja peiliSitten tuossa alemmassa kuvassa oleva "Mango Champagne" käsivoide on thaikkutuliaisiaSe on aivan ihana!Nyt paistuu pullat uunissa ja odotellaan pikkumiehen kaveria kylään! Ihana tuoksu ja mä en voi syödä yhtäänMutta saanpa nauttia tuoksusta ainakin! Ja syömättä jättämistä motivoi se vaa'an lukema joka tulee koko ajan alas - hitaasti mutta varmasti


Mukavaa iltaa teille! 

2 kommenttia:

 1. Hei,
  näytät olevan aika hoikka likka:) Saako kysyä kuinka paljon on tarkoituksenasi pudottaa painoa? En tiedä pituuttasi, joten mikä olisi ihanne pituus/paino-suhde mielestäsi? Ja miten rasvaprosenttisi asettuu siihen?
  Mukavaa, pullatonta iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole mitään tarkempaa tavoitetta vaa'an suhteen. Sitten kun peilikuva alkaa miellyttää ja rasva-% en ole lähtötilanteessa edes mitannut.

  Kehonkoostumusmittaus on kyllä tarkoitus tehdä lähiaikoina. Pituus on 160 cm ja paino tällä hetkellä 60 kg. Luulisin että 6 kiloa tästä pois tai ehkä vähemmänkin riittää? Näin paljon olen painanut viimeksi silloin kun lähdin synnyttämään ja silloin oli lapsi masussa :)

  VastaaPoista