Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.1.2013

Be More Awesome than last year - 4 random vinkkiä


Tässä loistava motto tälle vuodelle! Ja nyt tulee muutama vinkki kuinka toteuttaa tämä.

1) Ole realistinenEi ole mitään järkeä suunnitella treenaavansa kahta kertaa päivässä jos muu elämä ei anna siihen periksiMeillä monella on työ ja lapset ja koti hoidettavanaJos aloitat kuntoilun niin riittää muutama kerta viikossa hyvinEi kannata vetää joka päivä kahta jumppaa uuden kuntosalijäsenyyden hankittuaanSilloin kyllästyy ja into lopahtaaTee itsellesi myös realistiset tavoitteetPerheen ja työn lisäksi varmasti jokainen saa itsensä super kuntoon mutta siihen tarvitaan tahdonvoimaa ja tukeakin jossa vaikka personal trainer on hyvä apu.

2) Tee yksi asia kerrallaan ja keskity siihen mitä teetKun treenaat niin treenaa! Älä tekstaa tai lue välillä meilejäSäästät paljon aikaa siinä kun luet sähköpostit koneen ääressä ja kirjoittaminenkin on nopeampaaElä hetkessä enemmän myös treenatessa!

3) Älä kerro muille suurista tavoitteistasi! Luin jostain että se takaa suurella todennäköisyydellä epäonnistumisenKirjoita isot haaveet ylös ja kerro ne korkeintaan parhaalle ystävälle tai puolisollePienet haaveet ja tavoitteet voit huutaa vaikka kenelle mutta isot pidä omana tietonasi (mulla tämä toimii aina parhaiten)Näin sinulle ei kasaannu paineita ja voit rennosti edetä tavoitteidesi kanssa.

4) Muista positiivisuus ja älä vertaa myöskään itseäsi muihin tai muiden tekemisiinYlipäätään toisten asioiden vatvominen ja pahan puhuminen eivät johda mihinkäänKeskity siihen mitä sinä teet - älä siihen mitä muut tekevätKeskity hyviin asioihin äläkä jää märehtimään niitä vähemmän hyviäJa muiden puheista ei milloinkaan kannata välittääAina löytyy ihmisiä jotka eivät halua sinulle mitään hyvää mutta sitten on myös niitä jotka tekevät kaikkensa puolestasiItse uskon aina siihen että hyvä tulee hyvän luo


Eli Let's be so awesome this year!


XoXo
Sports Lady Ei kommentteja:

Lähetä kommentti