Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.1.2013

Ohjeita kahvakuulatreeniin


Aamun tunnilla tehtiin seuraavanlaista sarjaa lämmittelyn ja tekniikan jälkeenNeljä kierrosta ja minuutti jokaista liikettäKierrosten välissä minuutin lepo.

 1. Etuheilautus (joko yhdellä tai kahdella kädellä)
 2. Rinnalleveto maasta oikea 30 sek ja vasen 30 sek
 3. Vartalonympäripyöritys (nosta toinen jalka maasta ylös niin saat sykkeet pysymään ylhäällä)
 4. Tempaus oikea 30 sek ja vasen 30 sek
 5. Lankku
Jos teet treeniä kotona ja sinulla on useamman kokoisia kuulia niin tämän treenin voit tehdä sillä isommalla kuulallaItse tein harjoituksen 16 kiloisella ja tempaukset sitten pienemmälläSen verran flunssa vielä vaivaa että 12 kiloon piti vaihtaa nuo rinnallevedot loppua kohtiOlo alkaa kyllä jo kohentua ja eiköhän tässä omiinkin treeneihin kohta taas päästä! Eilen menin kahdeksalta illalla nukkumaan ja teki hyvää <3 

Haltonilla on mahtava aloittaa viikko kun jengi tekee niin asenteella ja kunnon painoilla! Hyvä porukka ja loisto meinki! Opekin saa virtaa täältä NIIN loistavasti! 

3 kommenttia:

 1. Heippa!
  Mulla olisi yksi kysymys. Onko sulla ehdottaa mitään luonnollista palautusjuomaa, jonka hinta ei tulisi olemaan mielellään ihan kamalan korkea..Opiskelijana mulla ei ole älyttömästi kuitenkaan rahaa pistää siihen. Olen käyttänyt fastin tuotteita, mutta haluaisin vaihtaa ne vähän luonnollisempaan, mutta en tiedä mihin? Palautusjuoma tulisi siis salin jälkeen nautittavaksi ja tarkoitus on kasvattaa lihaksia.. :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Hyvä palautusjuoma on myös vaikka juotava jugurti tai jokin ateria missä on hiilari ja protskua (ei rasvaa). Vaikka banaani ja vähän raejuusto. Tiedän monien ammattilaisten myös jättävän kaikki palautusjuomat väliin. Palautumiseen riittää hyvin pelkkä palauttava ateriakin kunhan sen syö parin tunnin kuluessa. Itse en suosi enää keinotekoisia palautusjuomia.

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  mä jätin kanssa palautusjuomat kokonaan pois. Epämiellyttävää jo ajatuksena vetää täysin keinotekoisia juttuja kurkusta alas. Lisäksi ne maistuu aina yhtä kamalalta! :) Suurin syy poisjättämiseen oli kuitenkin se, että ne eivät sopineet mun vatsalle. Sain niistä kauheen turvotuksen ja lisäksi musta tuntui, että ihan kuin neo lisi jämähtäneet kroppaan - heti kun aloin juomaan niitä (kokeilin tämän 2 kertaa vuoden aikana), paino nousi heti 2-3 kiloa. Vaikea tietysti sanoa johtuiko palkkareista, mutta kaksi kertaa osui selvä painonnousu juomien aloittamisen kohdalle.

  VastaaPoista