Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.1.2013

Arvontaa painonhallinta-asioissaTammikuun iloksi saan arpoa teille NLP-Opiston Painonpudottajan Henkinen Verkkovalmennus -kurssin! Osallistut arvontaan rekisteröitymällä Sports Lady -blogin lukijaksi! Arvonta suoritetaan maanantaina 14tammikuuta!

Alla oleva teksti on lainattu NLP-Opiston sivuilta.


Jokainen osaa pudottaa painoa, mutta pysyvät elämäntapa muutokset ja kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee mielestä! On eri asia olla fit kuin terve, energinen ja hyvinvoiva.
Meissä jokaisessa asuu rajaton potentiaali ja meillä jokaisella on syntymä oikeus olla onnellisia. On fiksumpaa opetella ratsastamaan aalloilla sen sijaan että pyrkisi hallitsemaan merenkäyntiä. Onnistuminen on aktiviteettia! Näitä saloja tutkitaan ja paljastetaan tässä mukaansa tempaavassa valmennuksessa.
80% laihduttaneista lihoo takaisin korkojen kera. Nyt on aika tarkastella sitä, miten saadaan aikaan pysyviä tuloksia ilman turhaa pipon kiristystä ja kitukuureja. Kun tavoitteena on aito energisyys sekä terveys, lisääntynyt ilo ja henkinen hyvinvointi ei voi mennä metsään muussa mielessä kuin lenkille.

2 kommenttia:

  1. 80 % on iso luku.
    Siitä elämäntapamuutoksesta se kaikki lähtee, dieetit on turhia jos koko tapa elää ei muutu. Puhut todellakin asiaa.:)

    VastaaPoista
  2. Moi Elina!

    Mä aloitan itse tällä viikolla tän kurssin opiskelun ja enemmän siitä onkin luvassa blogissa lähiviikkoina! Kuulostaa tosi hyvältä ja kiva kun saan teidänkin kesken yhden kurssin arpoa!

    VastaaPoista