Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.1.2013

Liikuntapäivä

Loppuvuonna Welmun kanssa tunnille menossa 
Ehtiikö perheenäiti liikkua päivässä yli neljä tuntia? Näköjään tänään ehti! 

Aamulla kahvakuulaa ensin ja sitten töihinIltapäivällä töiden jälkeen olin puolitoista tuntia liukastelemassa ulkona kävelyllä ja sitten lapsi halusi vielä suoraan päiväkodista lähteä luistelemaanKävelyn päälle siis tunti luisteluaNyt tankkausta että jaksaa ratsastustunnilla vieläKaupassa käynti jäi nyt väliin kun tehtiin ex-tempore luistelukeikka mutta kaapista löytyi kanaa ja riisiä sekä tomaattiaJa siihen vähän sweet chiliäNäillä mennään - eiköhän niillä eväillä hepan selässä jaksa tunnin verran? 

Ihanaa mä pääsen ratsastamaan taas joulutauon jälkeen! Tää maanantain ryhmä on Simon estevalmennusryhmä ja saas nähdä miten tää tyttö pysyy muiden mukana vai pysyykö lainkaan? Nyt vähän jänskätttää - tosin hyppäsinhän mä silloin syksyllä kerran jo (heti toisella ratsastustunnilla).

Otin muuten huvikseni käyttöön itselle tuon kalorilaskurin maksullisen version (2 viikkoa 1.90 eur)Ihan vain nähdäkseni mustaa valkoisella mitä syön ja syönkö tarpeeksiArkisin tulee helposti syötyä liian vähän ja viikonloppuna sitten päin vastoin.

6 kommenttia:

 1. Hei, onko tuossa kalorilaskurissa jotain erityistä, jos vertaa vaikka ilmaiseen kiloklubiin? Itse opettelen sen avulla syömään.

  VastaaPoista
 2. Mä laihduin kalorilaskurin avulla 10 kiloa. SUOSITTELEN :):)

  VastaaPoista
 3. Aika iso hevonen sulla siinä! Miten sinne edes pääsee kyytiin :D?

  VastaaPoista
 4. Mä en oo tsekannut kiloklubia mutta ei varmaan suuria eroja. Kalorilaskurin maksullinen versio näyttää hyvin myös kivennäisaineiden ja vitamiinien saantimäärät ja jotenkin oon vaan tottunut käyttämään sitä! Paljon on tokin muitakin hyviä.

  VastaaPoista
 5. 10 kiloa on tosi hyvin! Huippua onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 6. Eikö oo! Welmiro on niin iso että menen selkään jakkaran päältä! Hyvä yhdistelmä tällainen pätkä ja tallin isoin heppa :D Onneks hän on kauheen kiltti!

  VastaaPoista