Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.1.2013

I did it my way


Oi mikä päivä! Huh! Tänään en oo ehtinyt postailla juttujakaan samaan tahtiinMun viikkoon on kuulunut tähän mennessä kahvakuulatuntien vetämistä & asiakkaiden koutsailua & treeni- ja ravinto-ohjelmien suunnittelua & paperihommaa kotona. Ja sitä sosiaalista elämääkin sopivasti <3 Oon nauttinut joka hetkestä!

Ja kyllä on omaankin kuntoprojektiin mennyt aikaaMyönnetäänNyt sen suon itselleni vielä kun työt ovat siihen antaneet myödenTulevina viikkoina tahti tosin alkaa kiristyä ja erilaiset sluibailut voi unohtaa mutta projekti jatkuu tottakai kaikesta huolimatta! Tein itselleni ravinto-ohjelman joka on just by HannaEn ole kuunnellut kenenkään muun neuvoja siinäRavintoasiat kun tuppaavat toisille olemaan lähes uskontoSen olen viime vuosien aikana oppinut että turha on lähteä tekemään muille mieliksi tai ottamaan sellaisia neuvoja vastaan mitkä sulle eivät ehkä sovi. Ja tietysti kuuntelen aina viisaampien neuvoja ja usein niistä oppii ja mielelläni kokeilenkin kaikkea uutta.

Kaikki pitää suhteuttaa sen hetkiseen (elämän)tilanteeseenEi voi treenata niin tai näin jos vaikka painaa duunia 24/7Pitää kuunnella mitä oma kroppa sanooSanokoon kuka mitä sanoo mutta olen sitä mieltä että löytyy niitä ihmisiä joille viljatuotteet jossain määrin sopivat ja niitä ketkä eivät mene "tukkoon" maitotuotteistaEn ole fanaattinen minkään asiaan suhteenEnnemminkin olen avoin oppimaan uutta ja kokeilemaan uusia asioita. Se on rikkausIhmiset jotka toistavat kaiken saman kaavan mukaan ja kyseenalaistavat ja vähettelevät muiden ratkaisuja ovat.No miten sen nyt sanoisi?  Ehkä heillä ei silloin itsellä ole ihan kaikki kohdallaan? Anyway.Pointti on se että pitää aina uskoa itseensä ja ignorata tietyt kommentit ja jättää ne täysin omaan arvoonsa. Suodattaa asioita. Tekemällä oppii.

Oma fiilis on tällä hetkellä jaksamisen ja kaiken puolesta mitä parhainPaino tulee mukavasti alasHitaasti mutta varmastiTurha on lähteä panikoimaan tai masentumaan jos se sitten jonain päivinä jumittaaAina käy niin ja sitten jossain vaiheessa näyttää vaaka taas vähemmän kun sitkeästi jatkaa projektissaan.

Ja sitten mikä mut tekee erityisen iloiseksi on ihmiset ystäväpiirissä jotka ovat aloittaneet elämäntaparemontin tai dieetin tai miksi kukakin sitä kutsuuMotivaatio heillä on hillitön ja tuloksia tuleeYes! Hienoo! Ja tottakai on sitä uuden opetteluaOman arkirytmin muuttamista kun aikaa menee esimerkiksi eväiden tekoon ja illalla ei millään jaksaisi ja sitten aamuun jos jättää sen niin tulee kiire.

Muutenkin elämä on mallillaan ja mun elämässä on NIIN ihania mahtavia ihmisiä! Ja kiitos teille ihanat kun luette ja kommentoitte niin täällä kuin facessakin! Robbie Williamsin My Way sopii hyvin tähän loppuunRobbie jäi viime Suomen visiitillään muuten näkemättä ja tänä vuonna se on MUST!


Ihanaa torstaita teille!
XoSL

5 kommenttia:

 1. Moikka!
  Seuraan blogiasi säännöllisesti, mutta tahtoisin huomauttaa eräästä asiasta. Joskus (kuten tämän postauksen) tekstiä on vähän vaikea lukea. Ilmeisesti kirjoitat tekstin ihan vaan tajunnanvirralla, ilman, että luet sitä uudelleen läpi mahdollisia kirjoitusvirheitä tai lauseenmuodostuksia sen ihmeemmin miettimättä. Pilkkujen käyttämättömyys ja pitkät, ristiriitaiset lauseet vievät aina välillä vähän lukunautintoa pois :(
  Esimerkiksi tämä: mainitsit ponnekkaasti kirjoituksessasi, että et enää kuuntele kenenkään neuvoa ruokavalion suhteen ja heti perään seuraavassa lauseessa kerroit toki kuuntelevasi viisaampien neuvoja. Jäin miettimään, että siis kuunteletko niitä, vai etkö kuuntele? :)

  Blogisi on raikas ja nimensä mukaisesti sporttinen ja olen saanut hyviä vinkkejä itselleni ja useinkin miettimisen aihetta omiin treeneihin ja ruokavalio-asioihin. Toivoisin kuitenkin, että kiinnittäisit enemmän huomiota kirjoituksiisi sisällöllisesti ja kieliopillisesti.

  Tätä kommenttiani en tarkoita millään pahalla ja luen blogiasi jatkossakin ihan varmasti! Kaikilla meillä on kuitenkin aina jotain kehittämisen varaa. Minulla ainakin...! ;) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Moi! Kiitos kommentista! Pilkkujen puuttuminen johtuu siitä, että koneestani on piste/pilkku näppäin hajalla. Välillä jaksan niitä copy pasteta ja välillä en. Olet aivan oikeassa, tekstiä on ärsyttävä lukea. Korjataan asia :)

  VastaaPoista
 3. Ja siis neuvoja kuuntelen mutta suodatan ne itselle sopiviksi :)

  VastaaPoista
 4. mä tykkään todella paljon sun blogista ja olen samaa mieltä tuosta itsensä kuuntelemisesta ja siitä, että mikä sopii toiselle, ei sovi toiselle. On valitettavaa, että joillain on vain se " yksi ja ainoa oikea tapa" elää ja olla. Niitä on aina. Itse olen myös aina avoin kaikelle uudelle, muuten se elämä olis liian tylsää ;) ! Nyt sulattelen ajatusta osallistua puolikkaalle keväällä, en olis uskonut sitä 12v sitten 28kg painavampana :D !!!! Onnea painonpudotukseen ja töihin myös!!! <3

  VastaaPoista
 5. Wau Minna! Tosi upeeta kuulla! Hieno upea painonpudotus! Tsemppiä treeneihin tosi paljon ja hyvin se menee! Mä juoksin viime syksynä mun ekan puolikkaan Hangossa! Ja kiitos tosi paljon! Tosi hyvältä vaikuttaa molemmat niin painonpudotus kuin työkuviotkin! Jee!

  VastaaPoista