Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.1.2013

Comments


Vuoden alku on aina kaikkien juttujen siivoamista ja uuden aloittamistaMulla ainakin tuntuu taas kaikki menevän uusiksiEipähän kyllästy ainakaan ja mä olen aina niin fiiliksissä kaikesta uudestaOikeastaan se on vain siistiä kun et tiedä mitä seuraavaksi tapahtuuAiemmin stressasin sellaisistakin asioistaIhan turhaaSe ei auta juurikaanElämä kantaa.

Ja ihanaa kun tänne on taas löytänyt tiensä moni uusi lukija! Tervetuloa! Poistin muuten äsken blogin asetuksista kommenttien tarkistuksenToivon että se edesauttaisi sitä että te kirjoittelisitte myös tänne enemmän mielipiteitänne ja toiveitanne ja kommentoisitte mun tekstejäJa myös anonyyminä voi ottaa osaa keskusteluunMusta on ihana lukea teidän kommentteja ja tänä  vuonna toivoisin että niitä tulisi vielä lisää! Aikaisemmin pidin kommenttien tarkistusta päällä kun ilkeämielisiä viestejä tuli aina silloin tällöinNiistäkin on turha stressataAina löytyy ihmisiä jotka eivät kaikista tykkää ja ilkeämieliseen kirjoitteluun täällä netissä ja blogimaailmassa valitettavasti muutenkin törmääMutta se on sitä pahan puhujan pienuutta se vai mitä? 

Mutta kiitos teille kuluneesta vuodesta ja kaikista ihanista kommenteistanne ja ylipäätään siitä että luette! It means a lot! 


XoXo
Hanna 

10 kommenttia:

 1. Kommentit on parhaita !! :):)

  Tuu käymään kylässä munkin blogissa. Kirjoitan arjesta, kodista ja kaikesta mitä mieleen tulee :):)

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Niin on ja kiva kun oot tänne kirjoitellutkin aina!

  Mä oon käynyt sun blogia aina lueskelemassakin mutta yhtä lailla olen itse näköjään huono kommentoimaan! Pitää itsenkin siinä skarpata! Sulla on tosi kauniita juttuja siellä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, elämä kantaa :) ja se on ollut itselle iso asia aina miettiä, että voiko asioille sillä hetkellä jotain ja jos ei voi niin sitten ajatus kannattaa päästää menemään.

  Tsemppiä tälle vuodelle!

  VastaaPoista
 4. Se on niin totta! Samoin myös tsemppiä sulle tähän vuoteen!

  VastaaPoista
 5. Siivoamista ja uuden aloittamista niiiiiin monella tapaa, konkreettisesti ja muutenkin. Hyvä niin. Tsemppiä uuteen vuoteesi!

  VastaaPoista
 6. Niin on! Mä oon siivonnut vaatekaappeja ja kotia ja kaappeja ja kaikkea mahdollista! Ja teilläkin riittää varmaan sellaista puuhaa lähiaikoina <3 Luin sun blogista että ootte muuttamassa! Haleja ja tsemppiä myös!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Niin monta kertaa on pitänyt kommentoida, mutta aina on vaan jäänyt. Nyt ei jää : )

  Ihan mielettömästi kiitoksia aktiivisesta blogistasi. On tosi huippua, että bloggaat usein ja säännöllisesti. Myös huikeaa seurata rohkeuttasi kuunnella sydäntäsi.

  Loistavaa uutta vuotta 2013!
  Tiina

  VastaaPoista
 9. Jes kiva! Ja kiitos kiva kuulla :) Pakko sitä on yrittää kuunnella ja ei tarvitse sitten ikinä miettiä että oisko pitänyt! Katsotaan miten käy :) Ihanaa uutta vuotta myös sulle!

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista