Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.1.2013

Keskiviikon töitä ja päivää kuvina


Aamulla tapasin uuden treenattavani jonka kanssa aloitetaan hänen kuntoprojektinsa ja elämäntapamuutoksensaEnsimmäisellä kerralla istuin rauhassa asiakkaan kanssa alas ja käydään läpi hänen tavoitteitaan tottumuksiaan tähän asti ja toiveita tulevista treeneistä ja ruokavaliostaJuttelimme pari tuntia kaikesta mahdollisesta ja kävimme asioita läpiTreenipaketteihin kuuluu aina tämä ensimmäinen käynti joka on veloituksetonSen pohjalta lähden rakentamaan ohjelmatNiiden suunnitteluun menee oma aikansa ja sitten päästään aloittamaanEn koskaan lyö asiakkaille käteen identtisiä ruokavalioita tai treeniohjelmiaKaikki suunnitellaan juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Perustietojen lisäksi kartoitan aina fyysistä aktiivisuutta työpäivän aikana ja vapaa-ajallaLäpi käydään myös tähän astiset liikuntatottumukset ja arvioidaan tämän hetkistä kuntoa sanallisestiSitten käydään läpi tavoitteet ja lopuksi vielä terveyshistoriaPainonpudottamiseen puolestaan käydään läpi painonpudotushistoria ja ruokailutottumukset ja mietitään mikä on paras tapa kulloinkin lähteä lähestymään tätä puoltaIhmiset ovat yksilöitä ja kaikille ei sovi kaikkiToiset eivät käytä maito- tai viljatuotteita ja toisille ne taas sopivatTreenipuolella ja treenitapaamisissa taas toisten asiakkaiden kanssa käydään salilla kun taas toisten kanssa treenataan heidän kotonaanElämäntilanne ja mieltymykset ovat niin erilaisia ja ne pitää ottaa aina huomioonJa tottakai se tilanne mistä lähdetään liikkeelle.

Loistava aamupäivä ja hyvä tapaaminen! Innolla alan rakentaa taas uusia ohjelmia! Tapaamisen jälkeen hain kahvakuulia ja postittelin niitä asiakkaille! 


Nyt hommia kotona ja aurinko paistaa ihanasti meidän olohuoneeseenTässä kelpaa istuskella kotiasussa! Illalla Moolaan tuntia pitämään ja sitten voi alkaa odottelemaan huomista! Jei! 
2 kommenttia:

  1. Oot kyl super kaunis!

    VastaaPoista
  2. No kiitos <3 Se on tuo aurinko mikä saa kauniin hymyn mun kasvoille ja hymyilevä ihminen on aina kaunis?

    VastaaPoista