Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.1.2013

Treenipäiväkirja ja ajatuksia askelmittarista


Tällä viikolla omia treenejä on tullut 7 kpl ja kuulatunteja vedin 6 kplNautin kävelyistä ulkonaenkä jaksa juuri salin seinää tuijotella juoksumatollaRasvanpolttoa tukemaan ehdottomasti parempaa olisi kävelyjen sijaan tehdä intervallitreenejämutta en tykkää juosta ulkonaKeväämmällä sitten niitä mukaanSyömisten puolesta niin ikään on mennyt kaikki hyvin eilistä lukuunottamattakun vähän tuli juhlissa syötyä muuta kuin mitä oma ruokavalio sanoiSiitä piiskaa itselle mutta turha näillä jäädä itseään soimaamaanHomma jatkuu tänään tuttuun tapaan

Askelmittari ei niinä päivinä ole näyttänyt sitä 10 000 askelta kun ei kävelylenkkejä ole tullut tehtyämutta näkeehän tästä että mun elämä kuitenkin on melko liikkuvaista ja aktiivistaHelmikuussa kun alkaa valtakunnallinen kampanja jossa olen askelmittarini kanssa mukananiin voin syöttää muutoslaskuriin myös muut urheiluni ja ohjelma laskee ne askeliksiSe on mielenkiintoista nähdä sitten!

Maanantai
Aamulla kuulatunti
Iltapäivällä 45 min kävelylenkki
Illalla ratsastustunti

Tiistai
Salitreeni selkä/hauis
Iltapäivällä kahvakuulatunti

Keskiviikko
Aamukävely
Illalla kuulatunti

Torstai
Aamukävely
Illalla kaksi kuulatuntia

Perjantai
LEPO

Lauantai
Salitreeni rinta/olkapää/ojentaja

Sunnuntai
Aamulla kuulatunti
Iltapäivällä salitreeni jalat


Mitä mieltä te olette askelmittareista? 
Onko monella sellainen käytössä vaikka duunin jonkin kampanjan kautta? Mielenkiintoista ois myös kuulla teidän kokemuksia tällaisista kamppiksista! Innostaako se liikkumaan enemmän? Vai onko aivan turhaa?

3 kommenttia:

  1. Mulla oli askelmittari, mutten käyttänyt sitä kertaakaan :D en tiedä miks mutta mua jotenkin nykyisin ahdistaa jos on joku tietty liikuntamäärä mihin pitää pyrkiä. Itselläni jotenkin tappaa liikunnan iloa ja tykkään höllemmästä otteesta ja usein sillon teenkin ilolla kaiken. Mutta varmaan esim painonpudotuksen alkuvaiheessa hyvä motivointikeino...

    VastaaPoista
  2. Mä sain 2004 askelmittarin töistä. Se oli hyvä käytin sitä silloin varmaan vuoden säännölisesti ja pyrin siihen 10 000 askeleesen. Sen koomminen ole käyttänyt. Ei toivoakaan että tulis täyteen. Paitsi tietty jos juoksumston askeleet lasketaan. :)

    VastaaPoista
  3. Näissä varmaan on juuri se alkuinnostus! Mä taas uskon että oikeasti ei niin aktiivinen ihminen voi tämän avulla saada juuri sen kaivatun liikuntakipinän <3 No ei tule mullakaan kyllä täyteen lähellekään sitä 10 000 askelta ellen sitten tee kävelylenkkiä! Koira olisi mukava niin tulisi enemmän kävelyä!

    VastaaPoista