Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.1.2013

Maanantain ohjelmaa

Heippa ihanat!

Onhan ollut taas kiireinen (ja kiva päivä)! Aamulla kahvakuulaa Pasilassa ja sitten tapasin treenattavan kaupungillaAloitimme Stockan ruokaosastolta ja katselimme ruokia ja erilaisia vaihtoehtoja ja käytiin läpi minkä on ok ja mitä kannattaa välttääRuokakaupassa on hyvä käydä yhdessä koska silloin kaikesta tulee paljon konkreettisempaa ja usein saattaa tulla esille jotain hyviä ja terveellisiä vaihtoehtoja mitä on ehkä pitänyt ei niin terveellisenä ja päin vastoin tokiSiitä matka jatkui yläkerran salaattibaariin ja lounaan lomassa käytiin läpi asiakkaan tulevaa ravinto-ohjelmaa.


Lounas Stockan salaattibaarista pieni salaatti katkaravuilla ja lohella 
Iltapäivän oon tehnyt duunia kotonaHarjoitusohjelmia ja meilejä ja muita paperihommiaPian lapsi päiväkodista ja sitä ennen ehtisi tehdä kävelylenkin vielä!

Tänään laitan vielä mun treenipäiväkirjan teille viime viikoltaPaino oli tippunut puoli kiloa ja kalorivaje viime viikolta oli 4000 kcal pintaanOon ollut tosi tyytyväinen laskuriin sillä viikolla tulee syötyä usein liian vähän siihen nähden paljonko liikun ja sitten se viikonloppuna helposti kostautuuIdea on ennemminkin seurata että syön tarpeeksi juuri viikollaFeels good!


Kiva kun on tullut paljon kommentteja ja muutama uusi lukijakin! Tervetuloa!

XoSL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti