Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.1.2013

Kahvakuulaa ja smoothieta + päivän resepti

kuva Ari Ellert
Aamulla oli mun kahvakuulatunti ensimmäistä kertaa MoolassaAivan ihana paikka ja huippua jengiäHyvä meininki! Love the place! Tunnin jälkeen tein kahvakuulailijoille ja joogaajille smoothieta.


Sunnuntain Superfood smoothie -resepti

luomubanaaneita
kotimaisia mustikoita
Hyvä olo! -luomuhunajaa
CocoVi Smoothie Mixiä 
Kalaharin suolaa
vettä

Smoothie Mix on huippukätevä käyttää smootheissaSe sisältää macaalucumaagojijauhettapsylliumkuitua ja raakakaakaojauhettaSuhteet on mietitty valmiiksi ja smoothien tekijä lisää valmiin sekoituksen muiden raaka-aineiden joukkoonHelppoa kuin mikä ja yksi purkki ei vie keittiössä paljoa tilaaJa ennen kaikkea tässä ei ole yhtään lisäaineita tai lisättyä sokeria ja maistuu hyvälle! Täältä voit tilata tuotetta itsellesi! Maaliskuun kolmas päivä pidän Moolassa raakaherkku kurssin ja siellä opetellaan tekemään terveellisiä raakaruokaherkkuja mmraakasuklaata ja -kakkua! Mums! Ilmoittautumiset suoraan Moolaan! Paikkoja on rajallisesti joten kannattaa olla nopea!

Sain myös tuttuja kasvoja tunnille kun Heidi tuli myös kuulailemaanTunnin jälkeen juotiin kahvit Heidin kanssa Ursulassa ja kaikenlaista tuonne alkukesäänSiitä tulee niin superia! Ja suuri kiitos vielä Arille kuvasta! Alla muutama kuva mun iPhonella otettuna reippaista tuntilaisista ja lämmin tuli kaikille!reipas ope freesinä tunnin jälkeen
Mahtavaa sunnuntaita teille ihanat!

Xo
Hanna

7 kommenttia:

 1. Treenin jälkeen virkistävää smoothietä, sais monet ohjaajat ottaa siusta mallia :D

  VastaaPoista
 2. Voi kiitti :D Hyvin se maistui tunnin jälkeen kaikille!

  VastaaPoista
 3. tämä ei nyt aivan tähän juttuun liity,mutta olisko sulla hyvää runkoa tai vinkkejä raskaana olevan ruokavalioon. Haluan, ettei turhia kiloja raskaana tule ja ennen kaikkea syödä terveellisesti ajatellen lastani.

  VastaaPoista
 4. tämä ei nyt aivan tähän juttuun liity,mutta olisko sulla hyvää runkoa tai vinkkejä raskaana olevan ruokavalioon. Haluan, ettei turhia kiloja raskaana tule ja ennen kaikkea syödä terveellisesti ajatellen lastani.

  VastaaPoista
 5. Moi! Suosittelen syömään mahdollisimman puhdasta ruokaa ja välttämään kaikkia eineksiä sekä tuotteita joissa on lisäaineita! Kasviksia ja erilaisia kaloja sekä broileri/lihaa ja pastaa/riisiä ja marjoja! Kohtuus kaikessa toisin sanoen ja omaa kroppaa kuunnellen! Mä olin tosi tarkka itse raskaana ollessa ja vältin mm kaikkia tyhjiöpakattuja ruokia (myös valmiiksi pussitettuja salaatteja ja rucolaa)

  VastaaPoista
 6. Ihan huippu tunti ja hyvat smoothiet! Kevatta odotellessa :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti! Oli tosi hyvä meininki kaikilla! Kevättä odotellessa! Can't wait :)

  VastaaPoista