Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.1.2013

Uuden vuoden lupaukset ja mietteitä menneeltä vuodelta


Loistavaa vuotta 2013 teille! Mun Uuden Vuoden aatto meni lapsen kanssa kotona kaksinSain hänet onneksi heti kun pääsin kotiin ja ihmeteltiin tuliaisia ja raketteja aina kymmeneen astiSe oli parasta mitä mulle saattoi eilen tapahtua! Vuoden vaihtuminen jäi näkemättä mutta ehdottomasti paras uusi vuosi ikinä! 

Teittekö te uuden vuoden lupauksia?

Mun "lupaukset" tulee tässä

 • yritän elää enemmän hetkessä ja keskittyä olennaiseen
 • pidän itsestäni huolta ja syön terveellisesti 
 • muistuttelen itseäni taas riittävästä lepäämisestä ja vältän itseni uuvuttamista työasioilla
 • otan tänä vuonna sen koiran? 
 • aloitan thai boxingin uudelleen
Vuosi 2012 oli tosi rankka ja osittain vaihtaisin sen pois kokonaan tai toivoisin että jotkin asiat olisivat jääneet tapahtumattaRakkaan ihmisen sairaus ja poismeno söi voimiaSen takia oli pakko päästä tuonne reissuun nollaamaan kaikkiReissu teki hyvää ja oli ihana palata kotiin kaikkien seikkailujen jälkeenMulla on maailman ihanin lapsi ja niin upeita ystäviäJa ihana koti ja asiat muutenkin hyvinNiistä saa oikeasti olla niin tyytyväinen


Matkalla näki niin paljon kaikkeaKöyhyyttäkurjuutta ja ihmisten huonovointisuuttaViimeisenä päivänä oltiin jokiristeilylläPienempien joenuomien varrella oli asuntojajoissa ihmiset elävät lian ja surkeuden keskelläJoessa oli krokotiileja ja ajatus siitä että pienet lapset leikkivät tällaisissa paikoissa oli aivan karmivaVielä kun itse törmäsin siihen varaaniin metsikössäniin kyllä oikeasti konkretisoitui se miten turvallista Suomessa on. Ja sitten eläinten kohteluNiin eläintarhoissa kuin muutenkin oli eläimillä kurjat oltavat

Pattayalla näki paljon ihmisten kurjuutta ja sitä kuinka ihmiset ovat sinne päätyneet asumaan ja paenneet todellisuutta täältä länsimaista. Ja kyllä mäkin sinne tavallaan todellisuutta pakeninEn halunnut olla Suomessa jouluaLapsi olisi joka tapauksessa ollut isällään ja minulla ei olisi ollut ketään tai mitään missä ollaJa kun ihmisten kanssa jutteli niin kyllä sinne moni muukin oli paennut juuri sen vuoksi että oli menettänyt läheisen ihmisen eikä halunnut joulua viettää kotonaTottakai oli upeitakin juttuja paljon matkan aikana ja niistä enemmän kirjoittelinkin tännePattaya oli oikeasti kiva paikka kun siihen asennoitui oikein ja varmasti tulen menemään sinne uudestaan"Maassa maan tavalla". Mun reissu Pattiksella & Sametilla & Bangkokissa oli uskomaton seikkailu ja siinä on paljon muisteltavaa vielä vuosienkin kuluttua. Ja nyt on mahtavaa aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältäNiin yksityiselämän kuin töidenkin puolesta.

Loistavaa alkavaa vuotta teille!


6 kommenttia:

 1. Mukavaa ja tapahtumarikasta vuotta sinullekin!
  Blogiasi on kiva seurata!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Tapahtumarikas tästäkin varmasti tulee! Ja samaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Oikein Hyvaa Uutta Vuotta!
  Tuun moikkaan sua baarille viikon paasta! :)

  VastaaPoista
 4. Elämä kuljettaa ja kolhiikin joskus. Pakeneminen on sallittua, kunhan joskus muistaa pysähtyä ja antaa huonojenkin hommien iskeä tajuntaan. Varmasti tulee parempi vuosi kuin edellisestä, koska niin olet päättänyt. Hali sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Taina! Eiköhän ne huonot tai ennemminkin surulliset asiat ole iskenyt sinne tajuntaan ja siksi teki hyvää tällainen "pakeneminen"/irtiotto ja omaan napaan tuijottelu reissu <3 Halit!

  VastaaPoista