Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.1.2013

Koti Spa ja illan kasvohoito


ageLOCTM Edition Nu Skin Galvanic Spa SystemTM II

Jo vuosikymmenten ajan spa-keskukset ja muut ammattimaiset kauneushoitolat ovat käyttäneet hellävaraista galvaanista sähkövirtaa yksilöityihin hoitokäsittelyihin, joilla virkistetään ja stimuloidaan ihoa. Nyt voin nauttia tästä ihanuudesta myös kotona. 

Hankin tänään tuon laitteen vihdoin itselleni ja patentoitu ageLOCTM Edition Nu Skin Galvanic Spa SystemTM II hyödyntää galvaanista sähkövirtaa, jonka voimakkuuden se säätää automaattisesti, ja siihen kuuluu vaihdettavat hoitopäät kasvoille, hiuspohjalle ja vartalolle. Laite toimii yhdessä sitä varten kehitettyjen erikoistuotteiden kanssa. 

Hoidon voi tehdä 2-3 kertaa viikossa. Ensin iholle levitetään Pre-Treatment Gel ja se imeytetään laitteen kanssa muutaman minuutin ajan. Seuraavaksi levitetään Treatment Gel ja jälleen käytetään laitetta iholla muutaman minuutin. 

Hoidon vaikutukset

• Pre-Treatment Gel sitoo itseensä ihon epäpuhtauksia; se pehmentää ihohuokosia ja saa ne ”hengittämään”. Lisäksi se liuottaa ja irrottaa kasvojen ihon liikatalia.

• Treatment Gel poistaa esihoitovaiheessa sidotut epäpuhtaudet ja kuljettaa ihoon ageLOCTM-aktiiviaineen, jonka vaikutus kohdistuu suoraan ikääntymisen alkulähteille, niin että ihon nuorekkuus säilyy ja ikääntymisen merkit vähenevät.6 kommenttia:

 1. Birgitta Viksten8.1.2013 klo 21.50.00

  Tää on paras kotispa ikinä,mulla ollut jo useimpia vuosia ja todella rypyt pysyvät poissa ja iho hekuu ihan toisella tavalla,eikä ole edes vaikea tsi aikaa vievää puuhaa,suosittelen kaikille jotka haluavat pitää ihonsa nuorekkaana:)

  VastaaPoista
 2. Allekirjoitan kyllä täysin! Ensin ajattelin että tää on ihan huuhaata mutta käyttö osoitti muuta :) Ja sä kyllä oot ihan kävelevä esimerkki siitä miten tää on auttanut!

  VastaaPoista
 3. Huomasitko siis vaikutuksen jo yhden käyttökerran jälkeen? Millaisia muutoksia kokeilussa syntyi?

  VastaaPoista
 4. Mä oon kokeillut tätä aiemmin muutaman kerran ennen kuin hankin itselle! Reissussa tehtiin Birgitan laitteella aina jos oli illalla jokin meno tai iho tuntui kuivuneelta!

  Eron huomaa välittömästi ja iho on paljon paremman ja kuulaamman näköinen! Eilen tein hoidon ja tänään sain heti kommenttia että näytän jotenkin tosi hyvälle ja levänneelle! Tottakai lomakin sen tekee mutta tuo laite oikeasti toimii ja siksi mun oli pakko saada se itsellekin!

  VastaaPoista
 5. Mistä laitetta saa ostaa ja mitä maksaa?

  VastaaPoista
 6. Moi Mervi!

  Laitetta saa ostaa esimerkiksi minulta ja sen hinta on 398 euroa. Ja tosiaan pitkäaikaisen käytön tuloksena saadaan hyviä tuloksia ryppyihin sekä arpiin ja maksaläiskiin myös ja ihon säilyy nuorekkaana.

  Voit laittaa sähköpostia hanna@sportslady.fi jos kiinnostuit niin voin tarkemmin kertoa siitä.

  VastaaPoista